dimarts, 25 d’octubre de 2016

GUATLLES ESCABETXADES





INGREDIENTS

4 guatlles
4 grans d’all
1 ceba tendra
1 porro
1 pastanaga
1 fulla de llorer
1 branca de farigola
1 culleradeta de pebre vermell
¼  l de brou de pollastre
150 ml de vinagre de xeres
150 ml de vi blanc

Talles les guatlles a quarts.

Tallem finament totes les verdures, inclosos els alls.

Enrossir les guatlles en una cassola amb oli d’oliva, afegim totes les verdures i les herbes aromàtiques.

Quan tinguem les verdures ben confitades, afegim el pebre vermell, el vi i el vinagre. Esperem a què s’evapori l’alcohol i cobrim amb el brou de pollastre.

Deixem coure durant una mitja hora.

Les podem menjar calentes o fredes que també estan molt bones. I si ens en sobren, les podem guardar uns quants dies a la nevera.

Servim una guatlla per persona.





1 comentari:

  1. M'agraden moltíssim les guatlles i com més m'agraden són escabetxades! Delicioses!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina