GUATLLES ESCABETXADES
INGREDIENTS
4 guatlles
4 grans d’all
1 ceba tendra
1 porro
1 pastanaga
1 fulla de llorer
1 branca de farigola
1 culleradeta de pebre vermell
¼ l de
brou de pollastre
150 ml de vinagre de xeres
150 ml de vi blanc
Talles les guatlles a quarts.
Tallem finament totes les verdures, inclosos
els alls.
Enrossir les guatlles en una cassola amb oli
d’oliva, afegim totes les verdures i les herbes aromàtiques.
Quan tinguem les verdures ben confitades,
afegim el pebre vermell, el vi i el vinagre. Esperem a què s’evapori l’alcohol i cobrim amb
el brou de pollastre.
Deixem coure durant una mitja hora.
Les podem menjar calentes o fredes que també estan molt bones. I si ens en sobren, les podem guardar uns quants dies a la nevera.
Les podem menjar calentes o fredes que també estan molt bones. I si ens en sobren, les podem guardar uns quants dies a la nevera.
Servim una guatlla per persona.
M'agraden moltíssim les guatlles i com més m'agraden són escabetxades! Delicioses!
ResponEliminaPetonets,
Olga