BRACETS AMB CABELL D`ÀNGEL I PINYONS





INGREDIENTS

1 pasta de full rectangular
300 g cabell de d’àngel
½ copa d’anís dolç
1 ou
100 g pinyons

Estirem una mica la pasta de full, perquè ens quedi una mica més llarga per dividir-la en 10 o 12 tires d’uns quatre centímetres.

Pintem la pasta de full amb l’anís a sobre posem una cullerada de cabell d’àngel, enrotllem i pintem les voreres amb ou deixatat, perquè quedin ben enganxades.

Pintem els bracets amb l’ou, espolsem amb sucre i posem els pinyons.

Els portem al forn que tindrem preescalfat a 180º C, fins que els tinguem al nostre gust.

 

Comentaris

  1. Genials sense cap dubte!!

    Fins ara els he probat salats (butifarra negra, xoriço, tonyina...), hauré de fer-ne alguns de dolços i variats ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fets com tu dius també estan molt bons, però així tens unes postres fàcils i bones
      Petons

      Elimina
  2. Que senzills i que bons!!! Fantàstics!

    ResponElimina
  3. Que rico, son geniales y sencillos, estos produce una fuerte tentación.
    Molts petons.

    ResponElimina
  4. em recorden els bisbalencs que ens va fer el pep nogués fa temps!, jo també els faig però... amb xocolata! (jaja, a casa no ens agrada massa el cabell d'angel). A reveure!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son gairebé el mateix, però amb format petit
      Petons

      Elimina
  5. Unes postres senzilletes, però boníssimes! Aquestes són les que m'agraden a mi :)

    Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. També les que pots preparar més vegades, doncs no porten massa feina
      Petons

      Elimina
  6. Unes postres molt senzilles i de molt bona presència. Me les apunte!! Salutacions

    ResponElimina
  7. Doncs mira, m'has donat una bona idea per a fer, tinc cabell d'àngel, que vaig fer fa uns mesos, i els faré! què bons!

    ResponElimina
  8. Son fàcils i bons, bé son un vici !!!!
    Petons

    ResponElimina
  9. quin vici aquest bloc!!! m'agraden molt, molt més que qualsevol altre farcit!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars