PIZZA DE TONYINA I XAMPINYONS
INGREDIENTS PER LA MASSA
150 g farina especial per pizza
1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra6 cullerades soperes d’aigua
Un polsim de sal
PER EL FARCIT
1 llauna de tonyina
150 g de xampinyonsTomàquet ratllat
Sal
Pebre negre mòlt
Orenga mòlta
Formatge ratllat
A un bol barregem la farina especial per pizza
i la sal, doncs porta el llevat incorporat. Posem l’aigua i remenem amb una
espàtula durant un minut. Posem l’oli i amassem a mà sobre el marbre, durant uns minuts.
Tapem la massa amb un drap, la posem a un lloc
temperat i esperem uns vint-i-cinc minuts.
Mentrestant preparem el farcit, traiem la
tonyina de la llauna, la posem a un colador per treure el màxim del seu oli i
la esmicolem. Reservem
Netegem els xampinyons i els tallem a lamines,
quan els tinguem llestos, els saltegem amb una mica d’oli. Reservem
Passat el temps de fermentació de la massa, l'estirem a la mida que ens agradi ( a
mi m’agrada molt prima), posem la pizza a una safata pel forn folrada de paper sulfuritzat, posem una capa de tomàquet
ratllat, salpebrem una mica, posem el farcit,empolsem amb orenga molta, o les
herbes que més ens agradin el
formatge ratllat.
Portem la pizza al forn que tindrem
preescalfat a 200º C, deixem coure durant uns vint minuts o fins que la tinguem
al nostre gust.
Me gusta tu pizza, una combinación deliciosa y con una pinta muy apetitosa, es de aquellas que comes un trozo y repites.
ResponEliminaPetons.
Muchas gracia, celebro que te guste
EliminaBesos
Farina especial per Pizza (nota mental apuntada... per la compra de dissabte) :)
ResponEliminaSi, es de Harimsa i va molt bé, es la que faig servir
EliminaPetons
de vici
ResponEliminame encanta!! y es que la pizza me gusta con todo, con todo!!
ResponEliminaMuchas gracias ! Es que la pizza acepta todo lo que le pongas!!
EliminaBesos
Una buena pizza siempre apetece....me encanta!
ResponEliminaBesets.
Moltes gracies
EliminaPetons
Por fin doy contigo...no te localizaba y a través de paco, de pau & vell, he dado contigo, se que me sigues y hace tiempo que quería hacer lo mismo...hoy está hecho y aquí me quedo, aquí me tienes y me llevo tu pizza deliciosa que hará las delicias de mis cenas.
ResponEliminaun beso enorme
Gracias a nuestro amigo Paco podremos seguirnos. Celebro que este por aquí
EliminaBesos
No hi ha res millor que fer la masa de la pizza a casa. Oi que es nota la diferència???
ResponElimina!Quina pasada de pizza!!!!
M'encanta lo bona que ha d'estar amb la tonyina i els xampinyons!!!
Molts petonets.
La pizza feta a casa es un èxit assegurat a taula, la pots farcir de tantes coses com vulguis i sempre queden boníssimes
EliminaPetons
Jo crec que si em fessin escollir només un plat preferit seria la pizza, així que et pots imaginar la meva cara ara mateix: estic bavejant!!! ;)
ResponEliminaUn tros de pizza sempre entra molt bé !!
EliminaPetons
Jo en faig una similar, però hi poso també olives negres sense pinyol :)
ResponEliminaLa propera també amb olives negres !!!
EliminaUna abraçada
No hi ha res com una bona pizza casolana! I aquesta té uns ingredients que m'agraden molt!
ResponEliminaPetons
Celebro que t´agradi !!
Eliminapetons
super bona! les pizzes casolanes...les millors! petons
ResponEliminaTens molta raó, com les casolanes res de res !!
EliminaPetons
Les pizzes que porten xampinyons em xiflen. Que bona, Sión!! Petons
ResponEliminaCelebro haver-la encertat !!!
EliminaPetons
en queda? m'encanta!!!
ResponEliminapetons, guapa!
Celebro que t’agradi!
EliminaPetons
oooooohhhh!!!! i avui és dissabte i encara hi sóc a temps!!! Que bona Sion!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ten guardem un trosset hehehe
EliminaPetons