dilluns, 19 d’octubre de 2015

ESPAGUETIS AMB MANDONGUILLETES I BOLETS





INGREDIENTS

100 g de carn de vedella
100 g de carn de porc
1 tall de cansalada ibèrica
Un grapat de rossinyols
Un grapat de flors de gírgola
250 g d’espaguetis de pasta fresca
1 ou
1 gra petit d’all
Pa ratllat
Farina
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
Suc d’un rostit anterior

Per preparar las mandonguilles, quan comprem les carns demanem que ens les piquin barrejant-les totes tres, salpebrem al nostre gust, afegim l’all pelat i triturat, remenem bé tot el conjunt, posem l’ou i tornem a barrejar molt bé, espolsem-hi una mica de pa ratllat i tornem a remenar.

Anirem fent les mandonguilletes, les passem per farina i fregim una mica.  
Quan les tinguem totes fregides les posem a la salsa que tenim preparada d’un rostit anterior, a foc moderat deixant que es confitin molt lentament.

Mentrestant bullirem els espaguetis com ens aconselli el fabricant, però en aquest cas és important deixar-los coure un minut menys, ja que acabaran de coure amb la salsa.

En el moment que els tinguem al punt de cocció, els escorrem i els posem a la cassola amb les mandonguilletes i la salsa, donem unes voltes perquè s’amalgamin tots els sabors i ja els podrem servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada