divendres, 9 d’octubre de 2015

POP A LA BRASA AMB ALLIOLI




Aquestes vacances hem provat de fer el pop a la barbacoa, amb un resultat fantàstic. 
Només varem fer una pota per provar, però repetirem més vegades.

INGREDIENTS

1 pota de pop bullida
Sal
Oli d’oliva
1 ou

Preparem l’allioli com tinguem costum de fer-lo

Posem la pota de pop a la graella, quan tinguem el foc al punt òptim per coure, posem la graella a la barbacoa i el deixem coure 10 minuts per cada costat.

Passat el temps el traiem de la graella i un cop al plat i l’acompanyem amb l’allioli que tenim preparat.

PETIT MOS DE MORTADEL-LA




Aquest és un petit mos, com a entreteniment mentre es prepara la barbacoa.

Tot i que la foto ja ho diu tot, aquí ve la recepta???

INGREDIENTS

Talls prims de mortadel·la
Cogombrets
Formatge

Tallem els talls de mortadel·la per la meitat.

Tallem trossets de formatge de la mida que n‘hi vagi bé.

Tallem els cogombrets per la meitat.

Amb un escuradents, punxem els tres ingredients i llestos.

Si acompanyem amb unes olives, unes patates rosses i una cerveseta, qui fa la barbacoa ens ho agrairà.



3 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Com les grans infraestructures, es comença primer per la pota nord, després es continua per la pota sud, per acabar amb un nus d'estructures increïbles¡¡
    Sóc un fan del pop, molt bona recepta¡¡ :O)
    Salutacions Miquel i Sión¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Josepb, comencis per la pota que comencis, la infraestructura és molt bona, ideal pels fans del pop com nosaltres hehehe
      Una abraçada

      Elimina
  2. M'encanta el pop i no l'he menjat mai així.
    Queda anotada.
    Gràcies.

    ResponElimina