dilluns, 26 d’octubre de 2015

LLONZES DE PORC AMB BOLETS




Un plat molt senzill i ràpid però amb un resultat sorprenent a taula.

INGREDIENTS

2 llonzes de porc
Un grapat de rossinyols
Uns pebrotets del Padró
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem els bolets i salpebrem.

Salpebrem les llonzes de porc.

Posem un raig d’oli a una paella, quan el tinguem calent hi posem les llonzes i els rossinyols, posem el foc a mitja potència.

Quan veiem que els bolets comencen a deixar la seva aigua, apugem una mica el foc, fins hagi reduït, també tindrem les llonzes cuites.

Mentrestant saltegem el pebrotets del Padró

Si volem les llonzes més cuites, retirem els bolets i acabem de fer-les al nostre gust. Tornem a posar els bolets uns segons perquè continuïn ben calents.

Per servir, al plat posem una llonza acompanyada de bolets i pebrotets.


2 comentaris: