divendres, 23 d’octubre de 2015

COCA MARINERA




INGREDIENTS

½ làmina de pasta de full
1 calamar
½ k de musclos
8 gambes grossetes
Oli d’oliva
Sal

Per preparar la coca de pasta de full. Estenem la làmina sobre el marbre, l’estirem una mica, la tallem a porcions de la mida que vulguem i la punxem perquè no ens pugui gens.

Posem les coques sobre paper sulfuritzat a una safata i la portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 200 ºC, quan comença a enrossir, la tapem amb un altre full de paper sulfuritzat, posem a sobre una altra safata, doncs així ens quedarà cuita i amb la gruixària original.

Tallem el calamar a tires molt primes, per simular espaguetis de calamar. Els saltegem a una paella amb una mica d’oli i reservem (reservem els tentacles, per una altra preparació).

Obrim els musclos al vapor com tinguem costum de fer-ho, quan els tinguem els traiem de la clova i reservem.

Pelem les gambes, les salem i courem a una planxa amb unes gotes d’oli només volta i volta.

Per presentar la coca, posarem sobre la pasta de full, uns fideus de calamar, dues fileres de musclos i al mig dues gambes. Acabem amb un rajolí d'oli.


3 comentaris:

  1. Això fent el vermutet... aaaiiixxxx ja m'hi trobo Sion!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb una cerveseta ben fresca també M.Gloria ! jejeje
      Petons

      Elimina
  2. Amb un vermutet... o cerveseta... una tapa súper!!

    ResponElimina