COCA MARINERA




INGREDIENTS

½ làmina de pasta de full
1 calamar
½ k de musclos
8 gambes grossetes
Oli d’oliva
Sal

Per preparar la coca de pasta de full. Estenem la làmina sobre el marbre, l’estirem una mica, la tallem a porcions de la mida que vulguem i la punxem perquè no ens pugui gens.

Posem les coques sobre paper sulfuritzat a una safata i la portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 200 ºC, quan comença a enrossir, la tapem amb un altre full de paper sulfuritzat, posem a sobre una altra safata, doncs així ens quedarà cuita i amb la gruixària original.

Tallem el calamar a tires molt primes, per simular espaguetis de calamar. Els saltegem a una paella amb una mica d’oli i reservem (reservem els tentacles, per una altra preparació).

Obrim els musclos al vapor com tinguem costum de fer-ho, quan els tinguem els traiem de la clova i reservem.

Pelem les gambes, les salem i courem a una planxa amb unes gotes d’oli només volta i volta.

Per presentar la coca, posarem sobre la pasta de full, uns fideus de calamar, dues fileres de musclos i al mig dues gambes. Acabem amb un rajolí d'oli.


Comentaris

  1. Això fent el vermutet... aaaiiixxxx ja m'hi trobo Sion!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb una cerveseta ben fresca també M.Gloria ! jejeje
      Petons

      Elimina
  2. Amb un vermutet... o cerveseta... una tapa súper!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars