ESPAGUETIS AMB MANDONGUILLETES I BOLETS
INGREDIENTS
100 g de carn de vedella
100 g de carn de porc
1 tall de cansalada ibèrica
Un grapat de rossinyols
Un grapat de flors de gírgola
250 g d’espaguetis de pasta fresca
1 ou
1 gra petit d’all
Pa ratllat
Farina
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
Suc d’un rostit anterior
Per preparar las mandonguilles, quan comprem
les carns demanem que ens les piquin barrejant-les totes tres, salpebrem al
nostre gust, afegim l’all pelat i triturat, remenem bé tot el conjunt, posem
l’ou i tornem a barrejar molt bé, espolsem-hi una mica de pa ratllat i tornem a
remenar.
Anirem fent les mandonguilletes, les passem
per farina i fregim una mica.
Quan les tinguem totes fregides les posem a la
salsa que tenim preparada d’un rostit anterior, a foc moderat deixant que es
confitin molt lentament.
Mentrestant bullirem els espaguetis com ens
aconselli el fabricant, però en aquest cas és important deixar-los coure un
minut menys, ja que acabaran de coure amb la salsa.
En el moment que els tinguem al punt de cocció, els
escorrem i els posem a la cassola amb les mandonguilletes i la salsa, donem
unes voltes perquè s’amalgamin tots els sabors i ja els podrem servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada