"MINI CLOTXA” AMB OU
Al forn de Sant Pau de Segúries, de tant en
tant, fan aquests pans de pagès mini.
En veure’ls vaig pensar que serien ideals per
fer aquesta “mini clotxa”, que tenia moltes ganes de preparar-la.
INGREDIENTS
Dos pans de pagès mini
Bacó fumat
Formatge ratllat
2 ous
Sal
Tallem la part de sobra dels panets, buidem-los de molla.
Tallem el bacó a trossets i el posem dintre
dels panets, a sobre posem formatge ratllat i l’ou. Empolsem una mica de sal per
sobre l’ou.
Posem els pans farcits a una plata, la portem al
forn, que tindrem escalfat a 180 ºC, deixem coure fins que tinguem l’ou al
nostre gust. A mitja cocció vaig posar-hi una miqueta de formatge ratllat per
sobre.
Els traiem del forn, posem al plat per servir i
escampem una mica d’orenga molta.
Bonissim
ResponEliminaUUuuaaauuu!!! Què boooo!!!Quin goig!
ResponEliminaPetonets,
Olga