"MINI CLOTXA” AMB OU






Al forn de Sant Pau de Segúries, de tant en tant, fan aquests pans de pagès mini.

En veure’ls vaig pensar que serien ideals per fer aquesta “mini clotxa”, que tenia moltes ganes de preparar-la.

INGREDIENTS

Dos pans de pagès mini
Bacó fumat
Formatge ratllat
2 ous
Sal

Tallem la part de sobra dels panets, buidem-los de molla.

Tallem el bacó a trossets i el posem dintre dels panets, a sobre posem formatge ratllat i l’ou. Empolsem una mica de sal per sobre l’ou.

Posem els pans farcits a una plata, la portem al forn, que tindrem escalfat a 180 ºC, deixem coure fins que tinguem l’ou al nostre gust. A mitja cocció vaig posar-hi una miqueta de formatge ratllat per sobre.  

Els traiem del forn, posem al plat per servir i escampem una mica d’orenga molta.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars