NANS AL FORN




INGREDIENTS

250 g de butifarra
100 g de bacó fumat
2 cullerades soperes de pa ratllat
1 safata de xampinyons
Formatge per Raclet
Sal
Pebre negre molt

Traiem la pell a les botifarres i les posem a un bol.

Trossegem molt petit el bacó, l’afegim a la carn, espolsem amb una mica de pebre i de sal i aboquem el pa ratllat.

Barregem molt bé, fins que tinguem tots els ingredients ben incorporats.

Agafem petites porcions de la barreja, ben unes boles no gaire grosses i les posem a la safata pel forn, que tindrem coberta amb paper sulfuritzat.

Netegem els xampinyons, els traiem ell peu (que podem reservar per alguna altra preparació) i els anem col·locant sobre les mandonguilles simulant el barret.

Portem la safata al forn que ja tindrem preescalfat a 180 ºC, durant uns vint minuts. Passat el temps posem un tros de formatge sobre cada xampinyó i tornem al forn cinc minuts més.

Portar immediatament a taula.

Font de la recepta El bistrot de Carmen, adaptada al meu gust.




Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars