NANS AL FORN
INGREDIENTS
250 g de butifarra
100 g de bacó fumat
2 cullerades soperes de pa ratllat
1 safata de xampinyons
Formatge per Raclet
Sal
Pebre negre molt
Traiem la pell a les botifarres i les posem a
un bol.
Trossegem molt petit el bacó, l’afegim a la
carn, espolsem amb una mica de pebre i de sal i aboquem el pa ratllat.
Barregem molt bé, fins que tinguem tots els
ingredients ben incorporats.
Agafem petites porcions de la barreja, ben
unes boles no gaire grosses i les posem a la safata pel forn, que tindrem
coberta amb paper sulfuritzat.
Netegem els xampinyons, els traiem ell peu
(que podem reservar per alguna altra preparació) i els anem col·locant sobre
les mandonguilles simulant el barret.
Portem la safata al forn que ja tindrem
preescalfat a 180 ºC, durant uns vint minuts. Passat el temps posem un tros de
formatge sobre cada xampinyó i tornem al forn cinc minuts més.
Portar immediatament a taula.
Font de la recepta El bistrot de Carmen,
adaptada al meu gust.
UUuaaaauuuu! Aquesta queda apuntada!!! M'encanta!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga