divendres, 5 de febrer de 2016

CEVICHE DE CALAMAR I TONYINA





INGREDIENTS

1 calamar
40 g de suc de taronja
80 g de suc de llimona
80 g de suc de llima
1 ceba vermella petita
Lloms de tonyina amb oli
Sal

Netegem molt bé la bossa del calamar, reservem les potes per una altra preparació. La tallem molt finament com si fossin tallarines d’uns dos mil·límetres de gruix. (La vaig congelar per poder-la tallar amb, la maquina),

Tallem en juliana molt fina la ceba.

A un bol posem els sucs de la taronja, la llimona i la llima, amb la ceba. Afegim les tallarines de calamar, un pessic de sal i deixem marinar uns 3 - 4 minuts.

Passat el temps, traiem el calamar que ja tindrem marinat i reservem.

Traiem els lloms de tonyina del seu oli, reservem.

Emplatem el ceviche, posem la tonyina pels costats i podem acabar amb unes fulletes de menta.

Recepta de M. Berasategui, adaptada al meu gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada