dilluns, 1 de febrer de 2016

TAGLIATELLE A LA CARBONARA






INGREDIENTS

200 g de tagliatelle
100 g cansalada fumada
2 ous
50 g de formatge parmesà ratllat
½ ceba
50 g de mantega
150 g de crema de llet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

A una olla amb aigua i un polsim de sal bullim els tagliatelle tal com ens aconselli el fabricant.

En una paella gran escalfem la mantega i unes gotes d’oli, sufragui’m la ceba que tenim tallada petita, abans que agafi color posem-hi la cansalada que tenim tallada a tiretes. Remenem uns instants, afegim la crema de llet i un polsim de pebre.

Aboquem a la paella, els tagliatelle i el formatge parmesà, deixem coure uns cinc minuts. Afegim, els rovells d’ou remenem i servim immediatament.


2 comentaris:

  1. A casa, aquesta recepta la fa el fill petit! Es el crak de la carbonara...jaja
    Petons

    ResponElimina
  2. Que s'ha de dir d'aquesta recepta Sion... un clàssic, boníssim!
    PTNTS
    Glòria

    ResponElimina