dilluns, 29 de febrer de 2016

PACCHERI AMB ESPINACS





INGREDIENTS

250 g de paccheris
1 manat d’espinacs
4 talls de cansalada virada
Un grapat de panses de Corint
Un grapat de pinyons
Mantega
Farina
Llet
Nou moscada
Formatge ratllat
Sal
Pebre negre

Posem a rehidratar les panses amb una mica d’aigua calenta.

A una olla amb aigua calenta i un polsim de sal bullim els pacheri seguint les instruccions del fabricant. Quan els tinguem cuits, els escorrem i posem drets sobre un drap de cuina, per eixugar l’aigua.

Mentrestant tallem la cansalada a trossets petits.

Netegem les fulles d’espinacs i les saltegem amb una mica d’oli. Quan comencin a deixar la seva aigua, les aboquem a una escorredora, per treure’n l’aigua.

Tornem a posar els espinacs a la paella, amb un raget d’oli, les panses remullades, la cansalada tallada petita i els pinyons, salpebrem, remenem i saltegem uns minuts perquè s’amalgamin molt bé tots els ingredients.

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la. Quan la tinguem preparada en posem dues cullerades a la barreja dels espinacs i remenem perquè s’integrin molt bé.

Farcim els paccheri, els anem posant a la safata, els napem amb la beixamel, espolsem amb formatge ratllat i gratinem fins que tinguem el formatge fos. Ja els podem porta a taula.


1 comentari:

  1. A mi m'encanten els canelons d'espinacs, així que segur que m'encantaria aquest plat de pasta tan original!

    ResponElimina