PACCHERI AMB ESPINACS
INGREDIENTS
250 g de paccheris
1 manat d’espinacs
4 talls de cansalada virada
Un grapat de panses de Corint
Un grapat de pinyons
Mantega
Farina
Llet
Nou moscada
Formatge ratllat
Sal
Pebre negre
Posem a rehidratar les panses amb una mica
d’aigua calenta.
A una olla amb aigua calenta i un polsim de
sal bullim els pacheri seguint les instruccions del fabricant. Quan els tinguem
cuits, els escorrem i posem drets sobre un drap de cuina, per eixugar l’aigua.
Mentrestant tallem la cansalada a trossets
petits.
Netegem les fulles d’espinacs i les saltegem
amb una mica d’oli. Quan comencin a deixar la seva aigua, les aboquem a una
escorredora, per treure’n l’aigua.
Tornem a posar els espinacs a la paella, amb
un raget d’oli, les panses remullades, la cansalada tallada petita i els
pinyons, salpebrem, remenem i saltegem uns minuts perquè s’amalgamin molt bé
tots els ingredients.
Preparem la beixamel com tinguem costum de
fer-la. Quan la tinguem preparada en posem dues cullerades a la barreja dels
espinacs i remenem perquè s’integrin molt bé.
Farcim els paccheri, els anem posant a la
safata, els napem amb la beixamel, espolsem amb formatge ratllat i gratinem
fins que tinguem el formatge fos. Ja els podem porta a taula.
A mi m'encanten els canelons d'espinacs, així que segur que m'encantaria aquest plat de pasta tan original!
ResponElimina