dilluns, 22 de febrer de 2016

ARRÒS AMB BACALLÀ, CARXOFES I PÈSOLS





INGREDIENTS

300 g de bacallà dessalat
3 carxofes
250 g de pèsols congelats
250 g d’arròs
1 ceba
Julivert
Fumet amb les pells del bacallà
Oli d’oliva

El bacallà, l’eixuguem perquè no ens tregui massa aigua, li traiem la pell i  l’ esqueixem, el posem sobre una planxa que tindrem calenta amb unes gotes d’oli, fins que estigui una mica daurat per tots costats.  Reservem.

Amb les pells fem un brou, per anar mullant l’arròs.

Pelarem molt bé les carxofes perquè només en quedin els cors, les tallem a octaus i les posem a un bol amb aigua i unes branques de julivert, perquè no s’oxidin.

A la paella que farem l’arròs, posem oli i la ceba ratllada, quan la tinguem gairebé transparent, posem les carxofes tallades a octaus i els pèsols encara congelats, donem unes voltes, quan tinguem els pèsols descongelats hi afegim el bacallà esmicolat, remenem molt bé, ja podem posar-hi l’arròs, a mig enrossí, posem brou i anem remenant, provem-lo i si fes falta rectifiquem de sal, deixem coure fins que el tinguem al nostre gust.


6 comentaris:

  1. quina bona pinta aquest arròs!! m'agrada les verdures que hi has afegit!! petons

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt aquest arròs, però qui es pot resistir?
    T'agafo la recepta.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa cada dos per tres me’l demanen!
      Tota de recepta per tu, ja em diras.
      Petons

      Elimina
  3. Muy bueno el arroz con bacalao y con las alcachofas.Fan de el.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Igual que aquest, però sense el bacallà el faig pràcticament totes les setmanes, i és boníssim! Així que ja m'imagino com deu ser si a sobre li afegim el bacallà!!!
    Petons

    ResponElimina