FLAMETS AL GRUYÈRE
INGREDIENTS
30 g de bacó fumat
150 g de formatge Gruyère
2 cebes petites
1 cullerada sopera de mantega
3 dl de crema de llet 35º
3 ous
Sal
Pebre negre
Tallem el bacó i les cebes a daus molt petits.
Posem-ho una paella amb la mantega i la portem al foc, deixem confitar molt
lent.
Mentrestant ratllem el formatge Gruyère.
Reservem
Barregem els ous amb la crema de llet.
Reservem
Untem amb mantega els motlles per fer els
flamets, al fons posem una mica del preparat de bacó i ceba, a sobre formatge
Gruyère ratllat i salpebrar. Acabem de reomplir amb la barreja dels ous i la
crema de llet.
Portem el motlles al forn, que ja tindrem
escalfat a 120 ºC, deixem coure durant uns 50-60 minuts. Podem anar comprovant
la cocció amb el sistema del escuradents .
Quan els tinguem cuits, esperem uns moments
per desemmotllar.
Els podem servir un punt, tebis o també freds. A
casa agraden de les dues maneres, això al gust de cadascú.
moníssims i segur que boníssims!! petó
ResponEliminaQue macos que queden!!
ResponEliminaMolt originals!!! I molt bonics!
ResponEliminaPetons,
Olga