ARRÒS AMB BACALLÀ, CARXOFES I PÈSOLS
INGREDIENTS
300 g de
bacallà dessalat
3 carxofes
250 g de pèsols
congelats
250 g d’arròs
1 ceba
Julivert
Fumet amb les
pells del bacallà
Oli d’oliva
El bacallà,
l’eixuguem perquè no ens tregui
massa aigua, li traiem la pell i
l’ esqueixem, el posem sobre una planxa
que tindrem calenta amb unes gotes d’oli, fins que estigui una mica daurat per
tots costats. Reservem.
Amb les pells
fem un brou, per anar mullant l’arròs.
Pelarem molt bé les carxofes perquè només en quedin
els cors, les tallem a octaus i les posem a un bol amb aigua i unes branques de
julivert, perquè no s’oxidin.
A la paella que
farem l’arròs, posem oli i la ceba ratllada, quan la tinguem gairebé
transparent, posem les carxofes tallades a octaus i els pèsols encara congelats,
donem unes voltes, quan tinguem els pèsols descongelats hi afegim el bacallà
esmicolat, remenem molt bé, ja podem posar-hi l’arròs, a mig enrossí, posem brou i anem
remenant, provem-lo i si fes falta rectifiquem de sal, deixem coure fins que el
tinguem al nostre gust.
quina bona pinta aquest arròs!! m'agrada les verdures que hi has afegit!! petons
ResponEliminaCelebro que t'agradin!!
EliminaPetons
M'ha agradat molt aquest arròs, però qui es pot resistir?
ResponEliminaT'agafo la recepta.
Petons.
A casa cada dos per tres me’l demanen!
EliminaTota de recepta per tu, ja em diras.
Petons
Muy bueno el arroz con bacalao y con las alcachofas.Fan de el.
ResponEliminaUna abraçada
Igual que aquest, però sense el bacallà el faig pràcticament totes les setmanes, i és boníssim! Així que ja m'imagino com deu ser si a sobre li afegim el bacallà!!!
ResponEliminaPetons