GALERES FREGIDES






Quan és temps de galeres a més posar-les amb els arrossos i fumets, les faig fregides que es com les menjava a casa els pares a la meva joventut, estan delicioses. He aconseguit que el Miquel també en mengi.

Són molt fàcils de preparar. Comento un truc, per menjar-les sense destrossar-se els llavis, que em van ensenyar els pares. Aquesta operació no es pot fer abans de coure-les, perquè en perdérem tota la carn.

INGREDIENTS

400 g de galeres
Oli d’oliva
Sal

Esbaldim les galeres, les posem sobre paper de cuina per recollir l’aigua que els pugui quedar i no esquitxin, quan les posem a la paella.

Portem una paella amb oli al foc, mentrestant s’escalfa, salem les galeres. Quan el tinguem calent, les anem posant una al costat de l’altre, per la part de les potetes, sense amuntegar-les, passats uns instants, els donem la volta i deixem que agafin un color vermellós. Ja les tenim cuites.

Per menjar-nos-les, agafem una tisora petita i anem retallant tota la vorera dels dos costats, aixequem-la pell de sobre i a menjar, sense perill.







Comentaris


  1. Sión i Miquel; Les galeres, són un dels bons crustàcis que a mí m'agraden, fregides i fetes d'aquesta manera que ho expliques, imprescindibles en el repertori culinari.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Com més m'agraden! Per mi...no necessiten res més! Ma mare les feia així...era festa major!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars