dilluns, 18 d’abril de 2016

TORRADA DE SANT JORDI




Ja tenim aquí la diada de Sant Jordi, podem aprofitar per prepara aquesta torrada, doncs queda prou bé per l’ocasió.

INGREDIENTS

1 pebrot vermell
1 pebrot groc
2 filets d’anxova
1 cebeta envinagrada
Sal
Oli d’oliva

Escaliven els pebrots a la barbacoa o bé com tinguem costum de fer-ho.

Quan s’hagin refredat una mica els traiem la pell i la grana, els amanim amb sal i oli.

Netegem les anxoves, les desespinem sota un rajolí d’aigua i les amanim amb oli.

Tallem una llesca de pa de pagès, tallem les dues puntes perquè ens quedi més rectangular. Posem les tires dels pebrots intercalant els colors simulant la senyera. Enrotllem la cebeta amb dos filets d’anxova i bon profit.


5 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Una bona idea i també una bona alternativa, per celebrar el Sant Jordi.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Però quina cosa mès boma que has preparat. M'agradat molt.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Molt original! No sempre ha de ser una recepta dolça!
    Petons

    ResponElimina
  4. Hola!! ja estic aqui. El teu blog també està molt be. Petonets!!

    ResponElimina
  5. Quina torrada més bonica! Bona Diada!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina