dimecres, 27 d’abril de 2016

FAVES AMB CREMA DE FORMATGE I PERNIL IBÈRIC





INGREDIENTS

½ k de faves desgranades
100 g de formatge brie
50 g de formatge Emmental
½ tassa de crema de llet de 35º
100 g de virostes de pernil Ibèric
Sal

El pes de les faves es un cop desgranades, per poder mesurar la resta d’ingredients.

Portem una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir posem un polsim de sal al nostre gust i les faves, deixem uns cinc minuts des que comenci a bullir un altre cop, m’agrada que quedin al dente.

Quan les tinguem cuites, les escorrem i les posem a un bol amb gel, per parar-ne la cocció. Reservem

Per preparar la crema de formatge, raspem una mica la pell del formatge brie, el tallem a trossos i el posem a una paella amb una mica de mantega. Ratllem el formatge Emmental i també el posem a la paella, la portem al foc que deixarem molt suau perquè es vagin desfent els formatges, anirem remenant, quan gairebé estiguin desfets, afegim la crema de llet. Ha de quedar, una crema un punt liquida.

Afegim les faves a la paella, remenem perquè s’integrin els dos ingredients. Per últim hi posem el pernil, donem una volta i ja podem servir.



2 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Una manera molt subtil de donar a conèixer les faves, amb quina el.legància estàn col.locades aquestes faves... delicioses¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Una recepta molt diferent a les que estem acostumats! Molt original!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina