divendres, 29 d’abril de 2016

CALÇOTS ACOMPANYATS DE CUES FARCIDES DE FORMATGE






INGREDIENTS

12 calçots
Formatge Philadelphia
½ llimona
50 cl d’aigua amb gas
50 g de farina
Orenga mòlta
Pebre blanc

Tallem les parts verdes dels calçots i reservem.

Pelem i netegem molt bé els calçots i els coem a la barbacoa.

Barregem el formatge amb l’orenga molta, un polsim de pebre blanc i el suc de la llimona. Posem aquesta barreja a una màniga pastissera amb una boca ben prima i farcim les cues verdes.

Un cop farcides, les arrebossem amb una barreja de farina i l’aigua amb gas, que ens quedi com una tempura una mica consistent. Les fregim a una paella amb oli només volta i volta.

Servim els calçots acompanyats d’aquestes cues farcides.

Recepta vista a YouTube, adaptada al meu gust.


3 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Una bona i diferent manera de menjar els calçots, amb aquest gust de formatge.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina

  2. Sión i Miquel; Una bona i diferent manera de menjar els calçots, amb aquest gust de formatge.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  3. Això de farcir les cues em sembla una idea més que original!!! Petonarros!

    ResponElimina