dilluns, 25 d’abril de 2016

ORADA A LA TARONJA






INGREDIENTS

1 orada grossa
4 patates
2 taronges
1 got de Cava Brut Nature Reserva de Celler Vell
2 fulles de llorer
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt

Pelem, rentem i tallem les patates a rodanxes. Posem-les a la safata per anar al forn, ragem amb un fil d`oli, fem coure a 200 ºC, durant uns deu minuts. Reservem

Netegem el peix, l’eixuguem amb paper de cuina. Fem-li un parell de talls al llom, salpebrem i el posem sobre les patates que tenim reservades.

Partim una taronja per la meitat i en tallem unes cunyes, per posar-les en els talls que hem fet al peix.

Amb un pelador traiem la pell sense la part blanca a les taronges, la tallem en juliana.
Escorrem la resta de taronja i l’aboquem sobre el peix, afegim el cava i les fulles de llorer.

Escaldem la juliana de taronja durant uns 2 minuts i escampem-la per sobre del peix.

Deixem coure el peix al forn a 180º C, durant uns 30 minuts, que anirem mullant amb el seu suc de tant en tant.

Quan el tinguem llest, deixem reposar uns minuts, servir calent.

La resta de cava Brut Nature Reserva de CellerVell, ens va servir per maridar el plat.


5 comentaris:

  1. Que bona aquesta orada feta així Sión!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

  2. Sión i Miquel; L'orada és uun peix, del quàl se'n poden treure uns bons filets per fer-los de moltes formes aquest, n,és una molt bona manera. La fruita a la cuiana, té molta sortida.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina

  3. Sión i Miquel; L'orada és uun peix, del quàl se'n poden treure uns bons filets per fer-los de moltes formes aquest, n,és una molt bona manera. La fruita a la cuiana, té molta sortida.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  4. Doncs un plat ben saludable i molt gustós! M'agrada la idea de posar-hi una copeta de cava ;)
    Salutacions

    ResponElimina
  5. M'apunto la recepta! La taronja amb l'orada ha de ser molt bona! No ho he provat mai....
    Petons,
    Olga

    ResponElimina