dijous, 7 d’abril de 2016

CARPACCIO DE CARXOFES AMB ANXOVES





INGREDIENTS

3 carxofes
Una bossa de créixens
Uns filets d’anxova
1 llimona
Vinagre
Oli d’oliva
Sal

Netegem les carxofes, deixant el cor polit al nostre gust. El tallem per la meitat i amb una mandolina en fem talls prims. Els anem posant a un bol amb aigua i el suc de la llimona, per què no se’ns oxidin.

Netegem les anxoves, les desespinem sota l’aixeta amb un rajolí d’aigua. Les posem a un bol petit amb un raig de vinagre, per treure la salabror. Passats uns deu minuts, les esbaldim bé i les cobrim d’oli fins al moment d’emplatar.

Esbaldim els créixens i reservem.

Per servir, al plat fem un llit de carpaccio de carxofa, a sobre posem un grapat de créixens i coronem amb uns filets d’anxoves.


2 comentaris:

  1. No se m'había acudit fer les carxofes d'aquesta manera amb honque a mi m'agraden!!
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un altre manera de menjar-les, que a casa els pares sempre s’havien fet. Estan molt bones.
      Petons

      Elimina