dijous, 14 d’abril de 2016

TORRADES AMB FORMATGE I CAMAGROCS






INGREDIENTS

4 llesques de pa de pagès 
200 g de camagrocs
Formatge de cabra fresc
2 talls de bacó fumat
½  gra d’all
Oli d’oliva
Julivert
Sal
Pebre negre

Netegem els camagrocs, els trossegem i els saltem en una paella amb un raig d’oli. Reservem (Aquests camagrocs els tenia de la temporada passada)

Piquem l'all i el julivert en un morter. Afegim una mica de formatge i treballem-ho amb oli fins que tinguem una textura de crema. Salpebrem al gust.

Tallem el bacó a trossets. Reservem

Torrem les llesques de pa de pagès i les dividim en tres trossos. 

Amb un ganivet, untem les torrades amb la crema de formatge, cobrim-les amb els camagrocs saltats i uns tallets de bacó fumat. Ja podem servir el plat.



2 comentaris:

  1. En un plis plas tens un entrant la mar de bo!!
    Petons

    ResponElimina

  2. Sión i Miquel; Un entrant primer plat, que presentat d'aquesta manera queda d'alló tant i tant bé. Bo, bonic i bé de preu.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina