dimecres, 6 d’abril de 2016

CORS DE CARXOFES FARCITS DE TROMPETES I ROSSINYOLS





INGREDIENTS

8 cors de carxofes
50 ml de brou de pollastre
20 g de mantega
50 g de trompetes de la mort
50 g de rossinyols
50 g de cansalada virada
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva
1 llimona

Netegem les trompetes i els camagrocs amb molta cura de no trencar-los, ja que per la recepta ens interessen sencers. Un cop nets els reservem, i els posem sobre paper absorbent. Aquest pas no l’he tingut que fer, doncs en tenia de congelats de la temporada passada.

Tornegem les carxofes i reservant-ne els cors, amb aigua i una llimona espremuda, perquè no se’ns oxidin.

Posem la mantega a una cassola, un cop la tinguem desfeta a foc moderat, aboquem-hi les carxofes i deixem sufragi durant uns minuts.

Afegim el brou de pollastre, apugem el foc i tapem la cassola. Quan el cor de la carxofa estigui tendre, traiem del foc. Per controlar la cocció podem punxar amb un palet.

A continuació saltem els rossinyols i les trompetes amb una mica d’oli durant uns dos minuts. Tallem, la cansalada virada en lamines fines i la saltegem perquè ens perdi el gruix i ens quedi cruixent.

Farcim les carxofes amb els bolets i la cansalada. Fornegem fins que estigui calent tot el conjunt. Servim immediatament.


6 comentaris:

  1. Caram Siòn, quin plat! Segur que esta boníssim!!
    Petons

    ResponElimina

  2. Sión i Miquel; Quin cant entre les trompetes i els rossinyols al cor, a l'ànima i al paladar¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que cantaban les trompetes i els rosinyols Josepb!!
      Una abraçada

      Elimina