dilluns, 11 d’abril de 2016

CANELONS DE PEIX I GAMBES






INGREDIENTS

250 g de rap
250 g de lluç
250 g de gambes
Farina
Llet
Oli d’oliva
Pasta per canelons
Formatge ratllat
Sal
Pebre negre

Enfarinem els peixos i els portem a una paella amb oli, que tenim al foc, donem un parell de voltes sense que arribin a enrossir. Els traiem, esperem uns moments perquè els puguem manipular. Retirem la pell, les espines i els esmicolem.

Pelem les gambes crues, les tallem a trossos i les barregem amb els peixos que tenim esmicolats. Amb part de l’oli que ens ha sobrat del peix, confitem els caps i les pells. Un cop hagin deixat la seva substancia, els posem al colador xines, els aixafem i reservem l’essència que ens queda per barrejar-la amb la beixamel que farem més tard.

Tornem el peix i les gambes a la paella amb poc oli, salpebrem, afegim una cullerada sopera de farina, remenem uns moments, hi aboquem un raig de llet, remenem fins que tinguem la textura per poder farcir uns canelons.

Bullim la pasta dels canelons, i els farcim del preparat de peixos, posant-los a la safata per anar al forn a gratinar.  

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, afegint-hi l’essència de les gambes, remenem molt bé. Posem unes cullerades per sobre els canalons, espolsem amb formatge ratllat i gratinem.


12 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Una tría molt ben feta, aquets canelons de peix i gambes. Jo els he fet amb bacallà. Aquets serà questió de provar-los.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb bacallà també tenen d’estar molt bons!!!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. Una alternativa als clàssics de carn. A mi m'agraden més de peix o d'espinacs, així que me n'emporto un parell ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son canalons però els canviem els sabors, a casa o agraeixen!!
      Petons

      Elimina
  3. mmm! Que bons que han de ser, aquests canelons!!! Petons

    ResponElimina
  4. Rap, lluç... gambes, uns ingredients espectaculars per una recepta senzilla i que a tothom fa gaudir. Ja me'n podeu preparar una ració pel tupper :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La propera vegada t’aviso pel tupperjejeje
      Una abraçada

      Elimina
  5. Jo els faig casi igual i son tant bons!!
    Petons

    ResponElimina
  6. Deliciosos!! sin lugar a dudas. Bss.

    ResponElimina