RIGATONI FARCITS DE XISTORRA
150 g de rigatoni
1 xistorra
½ ceba tendra
1 all
Pinyons
6 tomàquets secs rehidratats
8 orellanes
Mantega
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Cibulet
Tallem la ceba i l’all molt petits, el posem a
una paella amb oli, donem un parell de voltes, hi afegim la xistorra, tallada a
trossos, els tomàquets picats, 4 orellanes també tallades a trossos, un polsim
d’orenga i salpebrem, deixem coure uns cinc minuts.
Passat el temps, posem tot el conjunt al got
de la batedora i triturem, hem d’aconseguir un puré fi. L’aboquem a una mànega
pastissera i reservem.
Courem els rigatoni a una cassola amb aigua
bullin i sal, durant el temps que ens indiqui el fabricant.
Quan els tinguem cuits, els escorrem i els
farcim amb la barreja que tenim reservada.
A una paella amb un tros de mantega, enrossim
una mica els pinyons, unes fulles de cibulet picat i la resta d’orellanes
tallades petites. Afegim els rigatoni farcits, amb molta cura els donem unes
voltes i ja els podem servir.
Que buenos con este relleno.
ResponEliminaBona setmana
Si que están buenos con este relleno!!
EliminaUna abrazo
A casa meva si els els faig triomfo swgur Sion!!!!!👏👏👏
ResponEliminaPtnts
Glòria
Jo també vaig triomfa i no m’ho esperava!!
EliminaPetons
Uy han d'estar molt bons!!
ResponEliminaEstaven molt bons Sussi!!
EliminaPetons