OLIVES FARCIDES DE VERMUT DE “A FUEGO NEGRO”
INGREDIENTS
20 olives gordal sense ós
1 fulla de gelatina
180 ml de vermut negre
½ got d’aigua
1 caixa buida d’ous de guatlla
Preparem les olives: les traiem del seu suc,
les esbaldim i posem a una escorredora.
Tallem a trossets petits dues olives. Posem
amb unes pinces i una mica de paciència, un trosset a cadascuna de les olives, tapant
el forat petit de la part del darrera, perquè quan posem el vermut no pugui
sortir.
Hidratem la fulla de gelatina amb aigua freda.
Mentrestant posem l’aigua a un cassó i el portem al foc, quan la tinguem
calenta hi posem la gelatina, remenem perquè es dissolgui bé.
Afegim el vermut amb la barreja de l’aigua i
gelatina, ho aboquem en un biberó i el reservem a la nevera fins que gairebé
comença a gelatinitzar.
Quan el tinguem al punt, farcim les olives i
les anem posant als departaments de la caixa que reservarem a la nevera fins al
moment de servir.
Font de
la recepta www.enekosukaldari.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada