TERRINA DE XAI AMB ROVELLONS
2 mitjos colls de xai
2 mitjos peus de porc
2 tomàquets
1 ceba
½ cabeça d’alls
250 g de rovellons
Un grapat de pinyons
50 g de formatge de cabra curat
1 copa de conyac
Crema de llet de 35º
Sal
Pebre negre
Posem a enrossir en una cassola amb oli
d’oliva, els 2 mitjos colls de xai i els 2 mitjos peus de porc.
Tallem els tomàquets, la ceba i els alls, els
afegim a la cassola, remenem el conjunt.
Hi afegim el conyac i deixem evaporar
l’alcohol.
Afegim també unes boles de pebre negre. Ho
cobrim amb aigua i ho deixem coure durant 1 hora i mitja. Després deixem
reposar dues hores.
Passat el temps, colem el brou i el reservem a
la nevera. Traiem la carn dels colls i dels peus, la tallem a trossos i la
reservem a un bol.
Salpebrem les carns, hi afegim un grapat de
pinyons. Ho remenem i fem un rul-lo amb paper film. Ho fiquem a la nevera
perquè es refredi i es compacti.
Desgreixem el brou i el reduïm.
Saltem en una paella els rovellons amb un raig
d’oli. Els reservem. (Aquests els tenia al congelador)
Posem a escalfar en un pot un raig de crema de
llet i el brou reduït i hi ratllem el formatge de cabra curat.
Traiem el rul-lo de la nevera i el tallem per
la meitat, el marquem a la paella ben calenta amb una mica d’oli.
Servim la meitat del rul-lo de carn, els rovellons i
salsem el conjunt amb el brou reduït amb el formatge.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada