PELL DEL FORMATGE “TORTA DEL CASAR”
Quan comprem la Torta del Casar en acabar-la ens queda la pell. A la botiga ens varen aconsellar que podíem fer per aprofitar tot el formatge que hi queda.
N’havíem comprat altres vegades i ens va
semblar una idea genial. El resultat és espectacular de bo.
INGREDIENTS
La pell de la Torta del Casar
2 patates
Un polsim de sal
Un polsim de pebre
Un raig d’oli
Pelem i bullim les patates esberlades a
trossos no massa grans amb un polsim de sal.
Quan les tinguem cuites les aixafem amb una
mica de l’aigua de coure-les i un bon raig d’oli, fins que tinguem un puré ben
fi.
Omplim la pell del formatge amb el puré de
patata, empolsinem amb una mica de pebre negre i la portem al microones que el
posarem a temperatura mitjana, durant uns cinc minuts.
Ja el tenim llest, el podem porta a taula, menjarem
unes patates amb un gust intens a formatge, deliciós.
Molt bona recepta. Però mai he tatat la pell.
ResponEliminaPetons i bon any.
La pell no ens la mengem, al escalfar-se la pell els formatge que queda enganxat es desfà i la patata s’impregna de sabor. Recomano que o provis la propera vegada.
EliminaPetons i molt bon any.