COGOMBRES FARCITS – DUES VERSIONS




PER EL FARCIT FRED

INGREDIENTS

Cogombres
Pernil serrà
Pernil dolç
Oli
Sal

Pelem el cogombre procurant deixar unes ratlles de la seva pell, el tallem a trossos, el buidem, procurant que de la part de sota no se’ns foradi, perquè ens quedi com un got, per poder-lo farcir.

Tallem el pernil serrà i el pernil dolç a quadrets, per farcir els cogombres, que ja tindrem amanits amb sal i oli.

Del cogombre que hem tret de l‘interior podem tallar-lo a tires primes i posar-lo al plat com a guarniment.




PER EL FARCIT CALENT

INGREDIENTS

1 llauna de gules
Unes gambes
Oli
Sal

Posem un pot amb aigua i un polsim de sal, al foc, quan comenci a bullir, posem les gambes les deixem uns moments, traiem del foc hi les posem a un bol que tindrem amb aigua i uns glaçons per trenca’ls-hi la cocció. Les pelem, tallem a trossos i reservem. (En guardarem els caps per guarnir el cogombre)

Les gules les aboquem a una paella que portarem al foc, els donem unes voltes, les escorrem del seu oli i les barregem amb les gambes, que tenim reservades.

Els cogombres que ja tindrem preparats i amanits, els farcim amb aquesta barreja.

Comentaris

  1. Aixó si que son dues receptes al preu d'una, jaja.
    Molt bona idea.
    Petonets.

    ResponElimina
  2. De las dos maneras me gustan! No sé con cual quedarme!
    Besos

    ResponElimina
  3. me va mas la segunda version pero las encuentros muy buenas las dos
    bona setmana parella

    ResponElimina
  4. Hi han d'hver gustos per a tots! però em quedo la 1a...les gules a mi... em fan una mica d'engunia...bona setmana!

    ResponElimina
  5. Doncs jo el cogombre amb calor no l'he tastat mai i la veritat és que fins que no m'ho trobi no em veig a casa fent-ho. El tinc massa associat a la fredor i la crudivoritat general hahahaha.

    Ara que a cada plat n'hi ha criteris i no seré jo qui no aplaudeixi la imaginació de tot plegat!! :)

    ResponElimina
  6. Havia vist carbassons, però cogombre no!! quina bona idea!!! molts petonets

    ResponElimina
  7. El primer cop que vaig tastar el cogombre cuit va ser a Canàries i ens va agradar molt. Des de llavors, en faig molt sovint.
    Així que la segona versió em sembla sensacional!

    ResponElimina
  8. no se que fer... hem sembla que el calent !!

    petonets

    ResponElimina
  9. M'estimo més el cogombre fred, però el farcit m'agrada més el de les gules i gambes.
    Petons.

    ResponElimina
  10. Para mi uno de cada,las dos versiones me gustan.
    Besets.

    ResponElimina
  11. No sé pas amb quina versió em quedaria... Totes dues tenen una pinta estupenda!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  12. GEMMA
    Es per que no vos queixeu jejejeje
    Petons

    Damilena
    Los dos estan muy buenos
    Besos

    Miquel
    Post escollir la que mes t’agradi
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Teresa
    Quan les preparo sempre en preparo amb els dos farcits per aquest motiu.
    Petons

    Starbase
    Com que el que poses a dintre i no es massa cosa gairebé no altera la seva textura.
    Una abraçada

    Judith
    Queden molt bé
    Petons

    ResponElimina
  14. Gemma
    Jo cuit no l’he provat, aquests son crus i el farcit calent com li he dit a l’Oscar, gairebé no li altera la seva textura
    Petons

    Isabel
    Tu tria el que vulguis
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    Com he dit a l’Oscar i a la Gemma, el farcit calent gairebé no li altera la seva textura
    Petons

    ResponElimina
  15. Mesilda
    Tots dos per tu jejeje
    Petons

    Isabel
    Doncs un de cada
    Petons

    La Taula d’en Bernat
    Doncs amb totes dues, que estan molt bons
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars