COGOMBRES FARCITS – DUES VERSIONS
PER EL FARCIT FRED
INGREDIENTS
Cogombres
Pernil serràPernil dolç
Oli
Sal
Pelem el cogombre procurant deixar unes ratlles de la seva pell, el tallem a trossos, el buidem, procurant que de la part de sota no se’ns foradi, perquè ens quedi com un got, per poder-lo farcir.
Tallem el pernil serrà i el pernil dolç a quadrets, per farcir els cogombres, que ja tindrem amanits amb sal i oli.
Del cogombre que hem tret de l‘interior podem tallar-lo a tires primes i posar-lo al plat com a guarniment.
PER EL FARCIT CALENT
INGREDIENTS
1 llauna de gules
Unes gambesOli
Sal
Posem un pot amb aigua i un polsim de sal, al foc, quan comenci a bullir, posem les gambes les deixem uns moments, traiem del foc hi les posem a un bol que tindrem amb aigua i uns glaçons per trenca’ls-hi la cocció. Les pelem, tallem a trossos i reservem. (En guardarem els caps per guarnir el cogombre)
Les gules les aboquem a una paella que portarem al foc, els donem unes voltes, les escorrem del seu oli i les barregem amb les gambes, que tenim reservades.
Els cogombres que ja tindrem preparats i amanits, els farcim amb aquesta barreja.
Aixó si que son dues receptes al preu d'una, jaja.
ResponEliminaMolt bona idea.
Petonets.
De las dos maneras me gustan! No sé con cual quedarme!
ResponEliminaBesos
me va mas la segunda version pero las encuentros muy buenas las dos
ResponEliminabona setmana parella
Hi han d'hver gustos per a tots! però em quedo la 1a...les gules a mi... em fan una mica d'engunia...bona setmana!
ResponEliminaDoncs jo el cogombre amb calor no l'he tastat mai i la veritat és que fins que no m'ho trobi no em veig a casa fent-ho. El tinc massa associat a la fredor i la crudivoritat general hahahaha.
ResponEliminaAra que a cada plat n'hi ha criteris i no seré jo qui no aplaudeixi la imaginació de tot plegat!! :)
Havia vist carbassons, però cogombre no!! quina bona idea!!! molts petonets
ResponEliminaEl primer cop que vaig tastar el cogombre cuit va ser a Canàries i ens va agradar molt. Des de llavors, en faig molt sovint.
ResponEliminaAixí que la segona versió em sembla sensacional!
no se que fer... hem sembla que el calent !!
ResponEliminapetonets
M'estimo més el cogombre fred, però el farcit m'agrada més el de les gules i gambes.
ResponEliminaPetons.
Para mi uno de cada,las dos versiones me gustan.
ResponEliminaBesets.
Les dues versions m'agraden.
ResponEliminaLes faré
PETONS
No sé pas amb quina versió em quedaria... Totes dues tenen una pinta estupenda!
ResponEliminaPetons!
Anna
GEMMA
ResponEliminaEs per que no vos queixeu jejejeje
Petons
Damilena
Los dos estan muy buenos
Besos
Miquel
Post escollir la que mes t’agradi
Una abraçada
Teresa
ResponEliminaQuan les preparo sempre en preparo amb els dos farcits per aquest motiu.
Petons
Starbase
Com que el que poses a dintre i no es massa cosa gairebé no altera la seva textura.
Una abraçada
Judith
Queden molt bé
Petons
Gemma
ResponEliminaJo cuit no l’he provat, aquests son crus i el farcit calent com li he dit a l’Oscar, gairebé no li altera la seva textura
Petons
Isabel
Tu tria el que vulguis
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Com he dit a l’Oscar i a la Gemma, el farcit calent gairebé no li altera la seva textura
Petons
Mesilda
ResponEliminaTots dos per tu jejeje
Petons
Isabel
Doncs un de cada
Petons
La Taula d’en Bernat
Doncs amb totes dues, que estan molt bons
Petons