LLOBARRO AMB CREMÓS DE MONIATO I EMULSIÓ DE MANDARINA
Aquesta es la meva aportació a la recepta del 15, que com ja és habitual cada mes organitzen els blocs, Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta
INGREDIENTS
4 talls de llobarro
1 moniato de 300 g
8 mandarines
2 dl llet
Oli d’oliva
Cibulet
Sal
Sal Maldon
Escalivem el moniato com tinguem costum de fer-ho.
Quan el tinguem cuit, pelem i posem a un casso amb la llet calenta, triturem fins que quedi un puré molt fi. Reservem
Tallem les mandarines per la meitat i fem-ne suc, posem a un casso al foc a reduir fins que en quedi aproximadament una quarta part. Reservem
En calent i fora del foc, anem-hi tirant l’oli d’oliva, batent amb una vareta com si fos una maionesa. Afegim uns grans de sal Maldon i les fulles de cibulet ben picadetes. Reservem en un lloc tebi.
Salem lleugerament els talls de llobarro que els courem a una planxa amb unes gotes d’oli que ja tindrem calenta.
Per servir, posem al fons del plat el puré cremós de moniato, el llobarro a sobre i ragem amb un cordo d’emulsió de mandarina.
Quina recepta tan bona, em sembla una aportació genial al repte! Segur que la combinació dóna un joc de sabors genials
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Una recepta molt original amb moniato. Ha d'estar boníssima. Besets.
ResponEliminaM'encanta el llobarro, segur que amb aquest puré ha d'estar bonissim.
ResponEliminaPetonets.
Aquest llobarret... Tota una delicatessen, tant ben acompanyat!
ResponEliminaUna abraçada.
Una combinació sensacional! La vinagreta de mandarina ha de lligar molt bé amb el llobarro. El cremós de moniato ha de quedar fi i amb un punt dolç deliciós. Les receptes del Ppe Nogué no fallen mai ;)
ResponEliminaSi que es poden fer coses amb els moniatos!!! Moniato, mandarina, perix... quina combinació!!
ResponEliminaUau... per acompanyar el peix, la crema de moniato deu quedar boníssima... quina bona pinta de plat!
ResponEliminaha de ser bonissima aquesta combinacio de peix i moniato!! apuntat!! petnns
ResponEliminaQuan he llegit el títol de la recepta i gairebé sense mirar el bloc que la proposava sabía que darrere només hi podia estar la Sión... Quin platet tan fi i gustós...no saps què donaria per probar-lo!...Una abraçada.
ResponEliminaQuina proposta més bona. Jo que sóc de peix estic encantada. L'emulsió de mandarina ha de quedar de luxe. Moltes gràcies per participar!
ResponEliminaPetonets!
Quina salsa més original per acompanyar el llobarro.
ResponEliminaPetons.
El llobarro ha de passar xuclant amb la crema. Crec que és una combinació perfecta entre el dolç i el salat.
ResponEliminaI jo que pensava sempre en el moniato en receptes dolces... ja veig que m' equivocava, aquest llobarro ha de ser boníssim amb aquesta salseta.
ResponEliminaOstres llobarro!!, amb el que m'agrada. Aquesta salsa que has fet per acompanyar-lo segur que és molt bona.
ResponEliminaBona cuina
Miquel i Sión; Faltava el peix -Llobarro-, estic quedant parat de les propostes que si troven amb moniatos.
ResponEliminaQue vagi de gust Sión i Miquel¡¡
quin llobarro!!! em sembla una molt bona proposta!!! molts petonets
ResponEliminai jo que el boniato nomès el menjo amb castanyes ...
ResponEliminapetonets i bona setmana
Elsfogonsdelabordeta
ResponEliminaAquet cop el repte ha estat difícil, ja que no acostumo a cuinar amb moniato, doncs no ens agrada molt, però gracies al repte hem pogut fer aquest plat tan bo, no ho esperava pas.
Petons
Asela Masià
La primera sorpresa he estat jo de lo bo que estaba, el faré més d’un cop
Petonets
GEMMA
Amb el moniato i la reducció de mandarina, li dona un punt deliciós
Molts petons
Anna Hallado
ResponEliminaHa estat un plat sorprenent, queda molt bo
Un peto
Gemma
Tens tota la raó, fer una recepta d’en Pep, ja tens el èxit assegurat, nosaltres vam quedar altament sorpresos
Un petonas
Cristina
Si gracies a la recepta del 15, cada mes aprenem receptes noves
Un peto
Marina
ResponEliminaLa combinació del dolç del moniato i el àcid de la mandarina lliguen molt bé amb el peix.
Petonets
Roser
Si el proves segur que t’agradarà
Petons
Mercé
La propera vegada que en torni a fer t’envio una carmanyola, hehehehe
Un petonas
Marina
ResponEliminaLa emulsió de mandarina li don un punt àcid al moniato, queda deliciós i a la vegada acompanya molt bé al peix
Petonets
La cocinera de Betulo
Es una salsa molt ben trobada per acompanyar al peix
Un peto
Cristina
No les tenía totes al principi, però el resultat va estar deliciós
Petons
ANNAFS
ResponEliminaJo també fins que he provat aquesta recepta, queda molt fi i bo
Petonets
Narcis – La lionesa
Es una salsa que acompanya molt bé al llobarro
Una abraçada
Josepb. Menja de bacallà
Nosaltres també, fins ara el moniato no ens acabava de convèncer però crec que això comença a canviar
Una abraçada
Judith
ResponEliminaMoltes gracies
Molts petons
Isabel
Ja en som dos, bé érem dos, gracies a la proposta del 15 això a canviat
Un peto