SARDINES ENROTLLADES
INGREDIENTS
PER PREPARAR LA MARINADA
150 cc. d’aigua
50 cc. de vinagreSal
Netegem les sardines i filetegem, les posem amb aigua freda durant una mitja hora per dessagnar, passat el temps, escorrem i les marinem amb la barreja de l’aigua, el vinagre i un polsim de sal, durant uns quinze minuts.
PER PREPARAR EL PURE DE TOMAQUET
5-6 tomàquets madurs
Oli d’oliva Sal
Treure les llavors als tomàquets i tallar molt petits, posar-los amb paper de cuina o una gasa i apletar-los, per que no els quedi gens de la seva aigua. Amb la polpa espremuda, posem oli, sal i preparem una salsa ben lligada.
PER PREPARAR EL FARCIT
4 cebes tendres
Cibulet,Ous de Lumpo
Piquem ben petites les verdures i barregem amb els ous de Lumpo, passem el preparat a una màniga pastissera i reservem a la nevera.
PER EMPLATAR
Oli d’oliva verge
Enrotllar la sardina sobre si mateixa ajudant-nos amb el dit, començant des de el llom i cap a la cua, repetir amb totes igual. Quan les tinguem enrotllades, les farcim del preparat que tenim a la màniga pastissera, a sobre posem una mica del puré de tomàquet, i reguem amb oli d’oliva verge.
Acompanyem amb unes torradetes de pa.
Es una recepta de Sergi Arola, adaptada al meu gust
Molt maca la presentació i ha de ser deliciós amb el puré de tomàquet.
ResponEliminaPetons
Muy buena presentación,y sopre todo riquisimo. Besos
ResponEliminaUn bon aperitu molt ben presentat.
ResponEliminaPetonets.
Mira, amb seitons sí que n'havia vist alguna cosa similar. Però amb la sardina i només marinada 15 mins no.
ResponEliminaM'ha agradat!! :)
Em frena una mica els escasos 15 minuts de marinar les sardines... em costa el peix cru!!! però potser una mica més "cuites" m'animaré, ja que la recepta m'atrau!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Què maca la presentació! la sardina ha de ser petitona, no? sinó s'han de deixar més estona marinant? petó menjarien.
ResponEliminaUna tapa de diumenge de festa grossa! La combinació d'ingredients ha de quedar molt bona i la presentació queda molt vistosa.
ResponEliminaM'encisa! La sardina no l'he feta mai marinada, però d'aquesta setmana no passa. Una recepta fantàstica!
ResponEliminaGràcies!
Besos
M'agrada aquesta mossegada de sardina!!!
ResponEliminaPtns Sion!
Un bocado delicioso,con una presentacion chulisima!!!
ResponEliminaBesets.
presentació de primera !!! i un plat de 10
ResponEliminapetonets
prrtfecto y con 15 minutos es suficiente, buen aperitivo
ResponEliminabona setmana
A mi em costa una mica el peix cru, encara que estigui marinat... Però he de reconèixer que té una presentació molt maca!
ResponEliminaPetons
Convertir una menja tan senzilla com la sardina en un plat tan sofisticat com aquest és tot un mèrit! M'encanta la presentació que els has donat!
ResponEliminaFins aviat!
Anna
Pues a mi se me ha quedado la boca hecha agua.
ResponEliminaQue buen aperitivo o entrante.
Ricas, ricas.
Besets
un mos deliciós!
ResponEliminaTinc unes sardines que no se que fer-ne....m'has donat una molt bona idea!! apuntat! petons
ResponEliminaQuina coloraina de plat!! És fantàstic. De vegades, amb elements senzills es pot fer un gran quadre. Felicitats i gràcies per compartir-ho. Petons
ResponEliminaQue entrante mas estupendo ..las sardinas puesta así son muy apetecibles ..encantadora presentación y foto fantastica .bsssMARIMI
ResponEliminaQue entrante más bueno y elegante has preparado con esas sardinas! Unas delicias!
ResponEliminaBesos
Anniki
ResponEliminaEl conjunt queda mol bé
Petons
Asun Serna
Muchas gracias
Besos
GEMMA
Moltes gracies
Petonets
Starbase
ResponEliminaAmb sardina el resultat es inesperat de bo
Una abraçada
Dolça
Al estar dessagnades amb l’aigua, el vinagre les cou molt abans, però amb més temps crec que també quedaran bé
Molts petons
Teresa
La sardina a de ser mitjaneta, si es gran més temps amb vinagre
Petons
Gemma
ResponEliminaEl conjunt a més de vistos es molt bo
Petons
Queti B
Si la proves ja amb diràs
Petons
Marta
Celebro que t’agradi
Petons
Mesilda
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Isabel
Moltes gracies
Petons
Miquel
Poc temps i bo, que mes podem demanar
Una abraçada
Margarida
ResponEliminaA mi també amb costa el peix cru, però puc assegurar que estava molt bo.
Crec que el secret es el dessagnat.
Petons
La Taula d’en Bernat
El bo que te es que quan portes el plat a taula no es una simple sardina
Petons
Orquidea 59
Muchas gracias
Besos
Manel
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
Roser
Doncs ja tens recepta jejeje, si les proves ja amb diràs
Petons
Marina
Moltes gracies a tu per la floreta, son unes simples sardines decorades jejeje
Petons
Garlutti
Cuando las tienes en el plato, te están diciendo cómeme jejeje
Besos
aixó si que es enrollar-se bé... magnific per un pica pica...
ResponEliminaQuina tapa més ben presentada i boníssima, Sion!!
ResponEliminaPetons!