PATATES FARCIDES


INGREDIENTS

2 patates grosses
100 g, bacallà dessalat
100 ml. oli d’oliva
1 all
Pebre negre
Formatge ratllat

Posem una olla amb aigua al foc, rentem les patates i les bullim senceres i amb la pell, fins que quan les punxem amb un ganivet ens surti sol, sempre procurant que no se'ns  trenquin.

Quan les tinguem cuites les partim per la meitat a lo llarg, i buidem una mica, reservem el contingut per separat.

Per preparar la brandada:

A un casso amb oli calent (55º aprox.) confitem els alls.

Fora del foc, hi afegim el bacallà sense pell i el deixarem confitant uns minuts.

Triturem el bacallà amb la batedora afegint-li part del mateix oli de confitar-lo i part de la patata que tenim separada.

Amb la barreja que tenim preparada, reomplim las patates, espolsem amb el formatge ratllat i uns moments abans de servir gratinem una mica.

Comentaris

  1. Farcides totalment de luxe!! M'encanten amb el bacallà! :D
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Que deliciosa receta, estas patatas rellenas tienen que ser una barbaridad de ricas, las probaré!!
    bsts. Maite

    ResponElimina
  3. La patata i el bacallà són una combinació molt clàssica que tenen l'èxit assegurat. Fins i tot els poc amants del bacallà com jo tastaríem de gust unes patatates d'aquestes ;)

    ResponElimina
  4. que bona la brandada !! mira que sempre veiem les patates farcides amb carn, peró aquesta idea m'agrada i molt

    petonets

    ResponElimina
  5. La brandada de bacallà harmonitza perfectament amb la patata. Si fas aquesta presentació de la foto... la tornes irresistible!!! Petons

    ResponElimina
  6. Molt a favor del bacallà en general i de casar-lo amb la patata en particular :))

    ResponElimina
  7. Me encanta la brandada... deliciosa receta!!!

    ResponElimina
  8. El bacallá m'agradavtant, que es igual amb quenel combini....i aquestes patates farcides fan molt bona fila.
    Petonets.

    ResponElimina
  9. muy buena a mi me encanta tambien la patata reellenas con brandada,para mi uno delos mejores
    bon cap de setmana perella

    ResponElimina
  10. Fa temps que no preparo unes patates farcides! Aquestes fan molt bona fila, i amb bacallà ñes totalment nou per mi, ha de ser finura finura eh! ;)
    Petonsss

    ResponElimina
  11. Un bon farciment amb el bacallà.
    Jo no les bulleixo, les faig al forn.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Boníssim!!!! tant la patata com el bacallà ens agraden. La combinació, perfecta!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  13. Quina combinació més bona. M'encanta la brandada de bacallà i combinada amb la patata mmmmmm genial!! . Una abraçada

    ResponElimina
  14. Com sempre us dic.. plats senzills i que venen de gust... I aquesta combinació ha d'estar de conya.

    Salut!

    ResponElimina
  15. Quin luxe de creïlles! Gràcies per la recepta!
    Besets

    ResponElimina
  16. Sion, com ho sabies que m'encanta el bacallà??? Posa'n un parell en una carmanyola que ara pujo!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  17. Elsfogonsdelabordeta
    La combinació queda molt bona
    Petons

    Don Camilo y Caldereta
    Si las pruebas ya me dirás
    Besos

    Gemma
    La avantatja es que pots posar més o menys bacallà, segons el gust de cadascú
    Petons

    ResponElimina
  18. Isabel
    Es per variar les patates farcides clàssiques
    Petons

    Marina
    Com molt bé dius patata i bacallà harmonitzant molt bé
    Petons

    Starbase
    Son una parella perfecta
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. Visc a la cuina
    Si las proves ja amb diràs
    Petons

    Ana
    Si te gusta la brandada, te gustara la combinación
    Besos

    GEMMA
    Ja en som dues, el bacallà m’encanta amb totes les combinacions
    Petons

    ResponElimina
  20. Miquel
    Queden molt bones
    Una abraçada

    Acabatdefer
    Les patates queden molt bones amb tots els farcits, però amb brandada son de finura total
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    Quedaran igual de bones fetes al forn
    Petons

    ResponElimina
  21. MaryLou
    Si us agrada el bacallà i la patata, de ben segur que us agradaran
    Petons

    El plat blanc
    Si agraden els dos ingredients, èxit assegurat
    Petons

    Ricard Sampere
    Una combinació amb la que a més de estar bona fa goig a taula
    Una abraçada

    ResponElimina
  22. Queti B
    Moltes gracies, celebro que t’agradi
    Petons

    Dolça
    Ja tens la carmanyola preparada, però tardes molt en vindre jejeje
    Molts petons

    ResponElimina
  23. Hola Sion, guapa tu

    i que bones queden, veritat ?

    a csa en faig moltes vegades, amb diferents farcits, i tots tenen èxit, como aquestes teves....hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. A casa tots els farcits agraden molt
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars