ARRÒS NEGRE
Aquest arròs ens el va preparar el nostre fill Sergi el dia del seu aniversari, per ser el primer que preparava, li va quedar molt i molt bo, aquesta es la seva recepta.
INGREDIENTS
3 sèpies
3 calamars 200 g gambes
½ k Peix de roca per brou
1 pebrot vermell
4 tomàquets madurs
1 ceba grossa
½ k arròs
8 sobres de tinta de calamar
Oli d’oliva
Sal
Pelem les gambes, salem i reservem les pells i caps amb els que junt amb el peix de roca, preparem el brou.
Netegem les sèpies, les tallem a trossos al nostre gust, netegem els calamars, els tallem a rodelles, salem i reservem.
A la paella on farem l’arròs, amb una mica d’oli saltegem les gambes, la sèpia i el calamar, quan ho tinguem llest, ho retirem i reservem.
A la mateixa paella, enrosim la ceba, desprès el pebrot tallat a trossos i per últim el tomàquet, espolsem amb una mica de sal i deixem confitar molt bé aquests ingredients, quan gairebé els tinguem llestos hi afegim la tinta de calamar, procurant que s’integri molt bé, llavors hi posem un altre vegada el peix que tenim reservat, donant-li unes voltes, perquè es barregi amb el sofregit.
Aboquem l’arròs a la paella, deixant-lo enrossir, cobrim amb el brou i que cogui fins que el tinguem al nostre gust.
Cara el Sergi, quin artista! té molt bona pinta, felicitats!!
ResponEliminaHola os auncio que hay un blog que se dedica a copiar recetas, y no es que copie la receta (cosa que me da igual ya que realizo las recetas para compartirlas con todo el mundo) si no que copia la entrada entera palabra por palabra… no se que hacer… el blog es el siguiente:
ResponEliminahttp://todovalentoperoseguro.blogspot.com/
així m'agrada, a cuinar els nens i nosaltres a la taula je je je
ResponEliminapetonets
Ostres, això sí que és un bon regal!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaFelicitats per partida doble, per l'aniversari i per aquest arròs tan bo.
Felicidades a Sergi!Para ser la primera vez,le ha quedado un arroz de categoria!
ResponEliminaBesets.
Quina pinta, quina pinta!!! No saps com m'agrada l'arròs negre i, amb aquests ingredients ha d'estar impressionantment bo. Jo també en faig algunes vegades, compre sèpia bruta i amb la seua tinta m'ix boníssim i molt senzill de fer. Besets.
ResponEliminaDiga-li al Sergi que no pari de cuinar! Si el primer arròs negre li surt així.... té una pinta boníssima! La de temps que no menjo arròs negre....
ResponEliminaL'arròs negre m'agrada molt i això em recorda que fa molt que no en menjo!! T'ha quedat estupendo.
ResponEliminaPetons
Este arroz es de los que mas me gustan.Tiene muy buena pinta. BEsos
ResponEliminaA tu hijo le ha quedado un arroz negro de maravilla.
ResponEliminaMolt bó.
Besets
Hola Sion, tu hijo ha hecho un magnifico arroz negro, le felicito por ello, además el arrós negre es catalá,.......saludos paco
ResponEliminaJo tambétinc un fill que es diu Sergi i espero que algún dia em faci aquest arròs...
ResponEliminaM'encanta l'arròs negre i jo no li trobo el punt a que em quedi bé.
Petonets.
Felicitats Sergi, per el teu aniversari i per aquest magnific arròs negre.
ResponEliminaPetons
Quina pinta!! Fa molts dies que tinc antull d'arròs negre, m'has obert la gana!
ResponEliminaCom pujen les noves generacions!! Bravo per el Sergi!! :)
ResponEliminaJo, i és el primer??? Doncs no ho sembla. Ha quedat fantàstic!!
ResponEliminaFelicitats.
Petonets.
Mare meva! Amb aquest arròs fins i tot hi faria un esmorzar de forquilla! No sé si podria esperar-me fins al dinar. Fa una pinta excel·lent i els productes... delicatessen!!! Gràcies per explicar-ho tan bé!! Petons
ResponEliminaquin magnífic regal, felicitats per patida doble, per l'arròs i per l'aniversari!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Deixeu que els xiquets s'acosten a la cuina i juguen amb el menjar, que acaben sent bons cuiners i regalant als pares àpats tan abellidors com aquest arrosset. Mmmmm!
ResponEliminaBesets
Tens un gran cuiner a casa, moltes felicitats al Sergi que s'ho mereix.
ResponEliminaPetons.
Elsfogonsdelabordeta
ResponEliminaEstava molt bo
Gracies
Señorita mandarina
Muchas gracias lo tendremos en cuenta
Besos
Isabel
Ve el nen ja esta independitzat, i el va fer per nosaltres.
Petons
Gemma
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Asela Masià
La pinta la tenia bona, però al plat encara més.
Petons
Acabatdefer
No para de cuinar, es el seu punt fort, la llàstima es que al no ser a casa no podem provar tor el que fa.
Petons
Anniki
ResponEliminaDoncs es qüestió de fer-ne jejeje
Petons
Orquidea 59
Muchas gracias
Besos
Paco
Moltes gracies, ja li passaré les teves felicitacions.
El arròs negre es català i ben català.
Una abraçada
GEMMA
ResponEliminaTranqui-la que amb paciència tot arriba. Aquest li va quedar molt bo
Petons
ISABEL
Moltes gracies de part seva
Petons
Inexperta
Doncs apa ara ja no tens excusa jejeje
Petons
Starbase
ResponEliminaLes noves generacions ens superaran, gracies de la seva part
Una abraçada
Joana
Moltes gracies
Petons
Marina
Quan els tens a taula tan es l’hora de esmorzar com la de dinar, nomes tens ganes de menjar-te’l
Petons
Dolça
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Queti B
Tens molta raó, doncs amb en Sergi ens a passat tot el que dius
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Ja el felicitaré en nom teu
Moltes gracies
Petons