POSTRE FÀCIL I RESULTÓN



INGREDIENTS

Figues
Mangrana
Iogurt Grec
Xocolata blanca
Suc de taronja natural
Vi dolç

Aquest es un postra molt fàcil de fer i que queda força bé si tens convidats que et venen a ultima hora, i que coincideixi amb l’època d’aquestes fruites.

Desgranar les mangranes i marinar-les amb suc de taronja i vi dolç. Reservar

Tallem les figues a quarts. Reservar

Fonem la xocolata blanca, al moment de servir.

Per emplatar col·loquem les figues de forma que es recolzin unes amb les altres, posem una pinzellada de iogurt grec, i posem els grans de mangrana per sobre i acompanyem amb la xocolata fosa. La xocolata també pot ser negre o amb llet, encara que a les figues els hi va millor la xocolata blanca.

Comentaris

  1. Un postre ben facilet i molt bo segur, apuntat per un dia que s'hagi de quedar bé amb poc temps!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Unes postres plis plas...Com s´agraeixen...

    ResponElimina
  3. Genial!! M'encanten els postres així.
    Es fàcil i te una pinta uhmmmm!
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Sencillamente exquisito. Y desde luego fácil.
    Besets

    ResponElimina
  5. mare de deu!!! que cosa más buena!! pues pienso probarlo !!

    ResponElimina
  6. És veritat és fàcil i molt bo. Jo no tinc costum d'utilitzar la xocolata blanca. Ho provaré

    ResponElimina
  7. un postre d'allò més sa, i amb molt de sabor!

    ResponElimina
  8. Doncs sí, fàcil,resultón i vistós! una abraçada!

    ResponElimina
  9. ohhh! quina mescla més deliciosa, sana i moolt resultona! m'encanta tot el que hi has posat! petons

    ResponElimina
  10. Oh per favor que bo, a mesura que anava llegint els ingredients anava fent oh..... jejej la xocolata blanca amb les figues m'ha ben captivat.
    Molt bona proposta!

    ResponElimina
  11. Hola Sión! Encantada de saludar-te. M'encanten les figues, sempre que puc en vaig a buscar per la zona on visc, al Baix Empordà. Així que intentaré copiar-te la recepta, amb el teu permís! Una abraçada.

    ResponElimina
  12. Molt ràpid, ho que més costa es pelar la magrana.
    Petons.

    ResponElimina
  13. Elsfogonsdelabordeta
    Espero que si el fas t’agradi tan com a nosaltres
    Petons

    Cristina
    Un plis plas i queda bo
    Petons

    Joana
    Es un postra agraït
    Petons

    ResponElimina
  14. Orquidea 59
    Lo has definido muy bien
    Besos

    Iaabel
    Tents tota la raó
    Petons

    Toñi (picapusa)
    Si lo pruebas, espero te guste tanto como a nosotros
    Besos

    ResponElimina
  15. Miquel
    Tents tota la raó
    Una abraçada

    Xisco
    Moltes gracies
    Una abraçada

    El plat blanc
    Amb xocolata negre o amb llet també queda bé però menys vistos
    Besos

    ResponElimina
  16. Visc a la cuina
    No es pot demanar res més d’un postra
    Petons

    Mercè
    Que més li podem demanar ??
    Una abraçada

    Roser
    M’alegra que t’agradi
    Petons

    ResponElimina
  17. Acabatdefer
    Es un postra que si t’agraden tots els ingredients es molt agraïda
    Petons

    Marina
    Encantada de saludar-te.
    Si la proves ja amb diràs.
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    Avui en dia que no tenim gaire temps, es un postra perfecte
    Petons

    ResponElimina
  18. El postre ideal!....tiene todo lo que me fascina!!......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  19. Tens raó, té una pinta boníssima i la combinació de sabors m'agrada molt, molt de tardor. Besets.

    ResponElimina
  20. Aquestes receptes són les meves preferides! :)
    I ara que encara es troben figues, val la pena aprofitar les últimes de la temporada... M'encanten!

    ResponElimina
  21. Y tan contentos que quedan!Es un postre delicioso.
    Besets.

    ResponElimina
  22. Bo, bo, bo.. això te pinta de ser molt bo.
    Bona cuina

    ResponElimina
  23. Molt senzill i molt original. Segur que està molt bo.
    Salut,
    Pepin

    ResponElimina
  24. autèntiques postres de fruites de tardor, amb figues i magrana... boníssim!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  25. Mmmmmmm!
    Una barreja d'ingredients estupenda! Gràcies!
    Besos

    ResponElimina
  26. Foodtravelandwine
    Me alegra que te guste
    Besos

    Asela Masià
    Queda molt bo
    Petons

    Gemma
    Es un postra que no tens massa temps per preparar-lo
    Petons

    ResponElimina
  27. Mesilda
    Queda molt bé
    Petons

    Narcis – La Lionesa
    Las definit molt bé
    Una abraçada

    Pepin
    Tens tota la raó, te les tres coses
    Una abraçada

    ResponElimina
  28. Dolça
    Es temps d’aprofitar per preparar-lo
    Petons

    Judith
    Te les dues coses
    Petons

    Queti B
    M’alegra que t’agradi
    Petons

    Annafs
    No es pot demanar res més
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars