dilluns, 24 de novembre de 2014

BACALLÀ CONFITAT AMB BOLETS






Aprofitant la troballa de bolets d’aquest any, he preparat aquesta recepta que a casa agrada molt, es fàcil i boníssima.

INGREDIENTS

4 talls de bacallà dessalat
Camagrocs
Trompetes de la mort
Un parell de rovellons
Oli d’oliva
Sal
Farina

Netegem els bolets. Els posem salpebrats a una paella amb un raig d’oli, quan comencen a deixa la seva aigua, els retirem i reservem l’aigua.

Posem una cassola amb oli al foc, enfarinem el bacallà, espolsant-lo perquè no quedi massa farina, anem posant-los a la cassola, que tindrem amb el foc ben baix. Anirem sacsejant com si el féssim al pil-pil. Donem la volta als talls de bacallà i continuem amb el foc baix, sacsejant la cassola.

Quan veiem que el bacallà gairebé està cuit, afegim els bolets i l’aigua dels bolets que tenim reservada. Deixem uns moments perquè es barregin tots els gustos.

Rectifiquem de sal si fes falta. Ja podem servir.


7 comentaris:

  1. Me l'estic imaginant al plat i se'm fa la boca aigua.
    Quin plat tan deliciós.

    ResponElimina
  2. Jo també el faig així alguna vegada i queda boníssim!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Fàcil i boníssim!!! de muerte...!petons

    ResponElimina
  4. Que boníssim que ha d'estar! I a sobre no es gens complicat, una recepta per guardar sens dubte! Un petó bonica

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  5. Un plat boníssim, SIón. Per sucar-hi pa!

    ResponElimina