dijous, 20 de novembre de 2014

COCA DE CAMAGROCS






Aquesta recepta és per participar en el repte del Blog al Plat, que ens proposa la Mercè del blog Destapant Cassoles.
Aquest més el blog triat és Fam De Cuina, que te receptes molt interesants.
Es tracta de triar una recepta del blog que ens proposi i fer-la nosaltres amb la nostra versió, o bé que seguin les instruccions que ens detallen.
Jo a més de seguir les instruccions, he fet alguna petita variació.

INGREDIENTS

Massa per empanada
200 g de carn picada
1 ceba
1 all
Camagrocs
Formatge ratllat
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva

Tallem la ceba a trossets molt petits i la posem a una paella amb oli, la sufragui’m a foc lent.

Els camagrocs, els tenia congelats de les troballes de fa uns dies.

Quan tinguem la ceba gairebé cuita, afegim els camagrocs, que ja estan descongelats, la carn i l’all trossejat ben petit. Salpebrem.

A una safata pel forn estenem la massa per empanada i escampem pel damunt la barreja que tenim feta amb la ceba, la carn i els camagrocs. Espolsem per sobre amb formatge ratllat.

Ho portem al forn que ja tindrem preescalfat a 200º C, deixem coure durant uns 15 minuts, bé fins que veiem que la massa està daurada.



11 comentaris:

  1. Quina receptamés bona que has triat i perfecte per aquesta època de l'any! ;) A nosaltres fer sopars d'aquest tipus ens encanta, així que m'enduc la recepta!

    Un petonet!

    ResponElimina
  2. Caram Sion,
    Aquesta coca té molt i molt bona pinta. Ja me l'imagino cruixent amb l'aroma i gust que desprenen els camagrocs... umm..
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Quina bona coca per un sopar, es veu una massa molt cruixent.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Si en són de bons els camagrocs eh?... aquesta recepta els deu fer honor!, em sembla molt original!, gràcies un cop més, per participar Sion!, t'espero al desembre!

    ResponElimina
  5. fa una pinta deluxe!! és un plat de luxe millo dit!! petons

    ResponElimina
  6. Us hem de fer una onada! Això si que és una senyora coca salada.

    ResponElimina
  7. M'encanta!!! un tall d'aquesta coca seria un sopar ideal de tardor.
    Un petonàs

    ResponElimina
  8. Quina delícia de coca salada!! I quin color que li aporten els camagrocs!! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina
  9. Bona, molt bona. I amb l'aromàtics que són els camagrocs... tota una festa aquesta coca Sion!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. Les coques, en general, son una bona opció de sopar recorrent...i amb bolets ha d'estar boníssima!!
    Petons

    ResponElimina
  11. mmm.... m'encanta la combinació d'ingredients!
    I molt bona idea fer servir la massa d'empanada per la base, ha de quedar cruixent i molt fàcil de fer.

    ResponElimina