dijous, 27 de novembre de 2014

PEBROTS VERDS FARCITS





INGREDIENTS

5 pebrots verds
3 patates
2 cebes
5 ous
Oli d’oliva
Sal

Esbaldim els pebrots, els tallem les cues. Reservem

Pelem les patates i les tallem a daus. Pelem i tallem les cebes, també a daus.

Posem oli a una paella, quan el tinguem calen, posem a sufragi les patates i les cebes, espolsem amb una mica de sal. Deixem coure fins que tinguem el conjunt daurat.

A un bol, batem els ous, incorporem les patates i cebes, remenem perquè quedi tot ben amalgamat.

Farcim els pebrots amb el conjunt d`ou, patata i ceba.

Posem una paella al foc amb unes gotes d’oli. Quan la tinguem calenta anirem posant els pebrots, cap per avall, perquè al coures l’ou, se’ns segellarà i no sortirà el farcit.

Posem els pebrots farcits a una plata per anar al forn, que ja tindrem escalfat a 200º C,

En posar-los al forn, també posarem el gratinador, així amb uns 8 – 10 minuts els tindrem cuits.

Un cop cuits els tallem a trossos i els posem a una safata per servir.


1 comentari:

  1. Gairebé podríem parlar de pebrots verds farcits de truita de patata i ceba. Em sembla molt original.
    Una abraçada.

    ResponElimina