dilluns, 10 de novembre de 2014

CATAPLANA PORTUGUESA




La cataplana és un estri de cuina portuguesa, que igual que la paella, don el nom al plat que és cuina amb ella.

És una cassola metàl·lica de dos parts amb forma còncava, que s’ajusten a la perfecció com les cloves d’un  mol·lusc, i que es tanca mitjançant una frontissa i dues tanques com les antigues carmanyoles d’alumini, fen que els aliments coguin amb el seu propi vapor i guardant tot el sabor.

Antigament a l’Algarve, és fabricaven de coure, però com que avui en dia esta prohibit cuinar amb coure, es fabriquen d’alumini amb un recobriment de coure, que és un dels millors conductors de calor, i que a la vegada recordin les antigues.

L’empresa KPHome fabricant 100 % artesanal, les importa en exclusiva, tant per a gas, inducció o vitroceràmica, si esteu interessats amb la compra, teniu l’opció d’aconseguir un 10% de descompte, en visitar la botiga aqui, i introduir el codi U8YA2JL4, que us aprofiti.  



3 comentaris:

  1. No n'havia sentit a parlar mai....mira que és original aquest estri de cuina!!! Gràcies per la informació i la recepta! Petons!

    ResponElimina
  2. ei!! nosaltres també la tenim i va molt bé!

    ResponElimina