dimarts, 4 de novembre de 2014

BRAÇ DE PATATA FARCIT DE CARN I FORMATGE





INGREDIENTS

3 patates grosses
200 g de carn picada de porc
150 g formatge tendre al nostre gust
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Ratllem el formatge i reservem.

Pelem i bullim les patates tallades a trossos, amb aigua i una mica de sal.

Mentrestant posem una paella al foc amb una mica d’oli, hi posem la carn picada que ja tindrem salpebrada, donem unes voltes, hi afegim el formatge, que ja tindrem ratllat, reservant-ne una mica per poder gratinar, l’anem barrejant, molt bé amb la carn fins que el tinguem totalment desfet, i ben integrats els dos ingredients.

Quan tinguem les patates cuites les aixafem amb una forquilla, amanim amb un raig d’oli i rectifiquem de sal si fes falta, barregem molt bé i reservem.

Posem sobre el marbre un tros de paper sulfuritzat o d’alumini de la mida que vulguem el braç, posem a sobre la patata aixafada, tapem amb un altre tros de paper i aplanem una mica amb el corró, al centre posem el farcit de carn amb formatge que tenim preparada, dobleguem un costat tapant la carn, després dobleguem l’altre costat per acabar de tapar-la.

Posem el braç a la plata per servir, espolsem amb formatge ratllat i el portem al forn que ja tenim preescalfat per gratinar.

Quan el tinguem daurat al nostre gust, ja el podem servir.


10 comentaris:

  1. Un plat molt complert i saborós, jo normalment l'he provat amb aquests ingredients però tipus pastís, i així en braç queda molt ben presentat! un petó ;)

    ResponElimina
  2. Que macos tant quedat així presentat el pastis de patata individual, jo fa molt temps que no l'he fet aquest plat a veure si m'animo. Petons

    ResponElimina
  3. A l'estiu amb tonyina, ou dur.. m'encanta ja provaré amb carn perquè han de ser igual o més bons!

    ResponElimina
  4. Este me lo llevo, a mi hijo le va a encantar, muy rico!!

    Estoy de sorteo, pásate a verlo!!

    ResponElimina
  5. quina pinta tan deliciosa!! apuntada la recepta! petons

    ResponElimina
  6. Una bona amanida i ja tens un dinar més que complet! Petons!

    ResponElimina
  7. Una recepta classica que no falla mai! I t'ha quedat la mar de bé, ha de ser ben bo! Un petó bonica!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  8. un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat!!!!

    ResponElimina