dissabte, 29 de novembre de 2014

FESOLS DE L’ULL NEGRE AMB PAPADA, XORIÇ I XAMPINYONS





Aquesta recepta és per participar un any més a la convocatòria del Banc d`Aliments del 28 i 29 de novembre, al Gran Recapte d’Aliments





INGREDIENTS

250 g de fesols de l’ull negre
100 g de papada de porc
50 g de xoriç
150 g de xampinyons
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Per preparar aquest plat els fesols els he comprat ja cuits.

A un cassó, posem el tall de papada, cobrim amb oli i la portem al foc suau, sense que arribi a bullir, durant uns vint minuts. (Aquest oli ens servirà per altres preparacions)

Quan tinguem la papada confitada, en fem talls primets i enrossim una mica en una paella amb unes gotes d’oli.

Tallem el xoriç a tiretes primes, reservem.

Mentrestant netegem i tallem els xampinyons, els saltegem amb unes gotes d’oli, quan els tinguem cuits, els posem amb la papada, afegim els fesols, donem unes voltes perquè agafin temperatura.

En aquest punt i posem el xoriço, tornem a remenar i ja podem emplatar.






1 comentari:

  1. Fantàstic! el xoriç deu resaltar el gustet del fesols i els xampis.

    ResponElimina