divendres, 7 de novembre de 2014

QUICHE DE CAMAGROCS, CEPS I CONFIT D’ÀNEC





Fa uns quants dies vam trobar un bon cistell de camagrocs, una part varen servir per preparar aquesta quiche i la resta estan confitats i serviran per altres preparacions.

INGREDIENTS

1 paquet de pasta brisa
10 g de ceps deshidratats
400 g de camagrocs
1 cuixa d’ànec confitada
2 cebes
300 ml de nata liquida
4 ous
250 g formatge emmental
Oli d’oliva

Traiem la pell i l’ós a la cuixa d’ànec i esmicolem-la. 

Posem a rehidratar els ceps amb aigua tèbia.

Netegem els camagrocs, eren acabats de recollir doncs poca feina.

Saltegem la ceba tallada en juliana a una paella amb un raig d’oli. Afegim els ceps rehidratats i els camagrocs, la carn d’ànec i acabem posant-hi la meitat del formatge, salpebrem.

Estirem la massa en el motlle que farem la quiche.

Batrem els ous, els barregem amb la nata, un polsim de sal, la barreja de bolets i el confit d’ànec, espolsem la resta de formatge ratllat per sobre.

Posem a coure al forn a 160º C uns 30 minuts aproximadament.

Passat el temps farem la prova de l’agulla, si surt neta ja la tenim cuita.


6 comentaris:

  1. uau, una quiche original i espectacular, amb sabors que combinen molt bé. Idea apuntada!

    ResponElimina
  2. AQuesta quiche es de festa major! A casa som superfans de l'ànec així que aquesta quiche em sembla perfecta com entrant per un plat nadalenc, me l'apunto! Un petó gros!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  3. Sembla que ja estiguis preparant receptes per les properes festes, te que estar boníssima aquesta combinació. Petons

    ResponElimina
  4. quina passada de quiche!! més de temporada impossible!!una combinacií d'ingredients que no te'n falta cap! petons

    ResponElimina
  5. Quina recepta més original, perfecta per aprofitar els camagrocs!

    ResponElimina