dissabte, 15 de novembre de 2014

CANYETES AMB FORMATGE I CONFITURA






INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full
1 terrina de formatge Quart
Confitura de cabell d’àngel (aqui la recepta)
Confitura de llimona amb toc de taronja (aqui la recepta)
1 ou

Estirem la làmina de pasta de full amb el corró, la tallem a porcions d’uns 6 x 12 cm.

Pinten totes les voreres amb ou batut perquè ens quedin segellades quan les dobleguem, per fer de barrera del farcit. Punxem amb una forquilla l’interior.

Les posem a una safata folrada amb paper sulfuritzat, i les portem al forn que ja tindrem preescalfat a 190º, deixem coure uns 10 minuts.

Traiem les canyetes i les farcim. Primer posem el formatge al fons de la canyeta i a sobre una cullerada de confitura. Seguirem el mateix procés amb totes les canyetes variant la confitura.

Decorem al nostre gust.


4 comentaris:

  1. Realment fàcil, original i ha d'estar deliciós! Petons!

    ResponElimina
  2. Això sí que és un mos i d'aquells que entren molt bé, bo i fàcil.
    Petons

    ResponElimina
  3. uaalaaa quina bona pinta!! un postre de diumenge genial! petons

    ResponElimina
  4. Fàcil i deliciós, sobretot la de confitura de llimona, mmm...

    ResponElimina