MERCAT DE MERCATS 2015
Aquest passat dissabte vam
assistir a la presentació del Mercat de mercats 2015, amb un taller
participatiu per a bloguers.
Durant xerrada el xef Jordi
Herrera del restaurant Manairó, en Xavier Bou de Xarcuteries Bosch i l’Àngels Fises de Fruites Molins, ens van explicar el que
significa per a ells la cuina, el producte i el mercat.
Tot seguit en Jordi Herrera
ens va fer un plat, amb la botifarra d’amanida que havien elaborat per aquest
dia, així com dels productes de l'hort i d’altres ingredients, com el suc
d’amanida, i la gelatina de cap i pota.
La sorpresa va sorgir quant se’ns va comunicar
que els que volguéssim podíem improvisar un plat en 20 minuts i que el
guanyador segons el jurat seria el protagonista d'una novetat d’enguany la tapa
del bloguer, que es presentarà aquest dissabte a l’aula de tast.
No cal dir que la idea va
ser molt ben acceptada i tothom es va posar en marxa, sortint uns plats força
interessants tenint en compte la improvisació del moment, la tapa guanyadora va
ser la Mandonguilla d’aprofitament d’en Tiriti.
L'edició d’aquest any del
Mercat de mercats presenta alguna novetat, com l'espai Artistes de mercat per
als paradistes, pensat
perquè puguin explicar els secrets de la seva feina.
perquè puguin explicar els secrets de la seva feina.
Així com a l’aula de tast
el dissabte a les 13,30 tindrem al Tiriti explicant la seva tapa guanyadora,
acompanyat de Xavier Bou, Àngels Fisas i el xef Jordi Herrera.
Espero poder-me apropar aquest any per primera vegada! Una abraçada!
ResponEliminaUna gran jornada, sense dubte! I uns grans bloguers!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
vam xalar veritat?
ResponEliminaEm va agradar retrobar-vos, ara feia temps que no ens veiem :-)
PTNTS
Dolça
I tant que vam xalar. Feia massa temps que no ens veiem :-)
EliminaPetonets.