MERCAT DE MERCATS 2015





Aquest passat dissabte vam assistir a la presentació del Mercat de mercats 2015, amb un taller participatiu per a bloguers.






Durant xerrada el xef Jordi Herrera del restaurant Manairó, en Xavier Bou de Xarcuteries Bosch i l’Àngels Fises de Fruites Molins, ens van explicar el que significa per a ells la cuina, el producte i el mercat.


Tot seguit en Jordi Herrera ens va fer un plat, amb la botifarra d’amanida que havien elaborat per aquest dia, així com dels productes de l'hort i d’altres ingredients, com el suc d’amanida, i la gelatina de cap i pota.





La sorpresa va sorgir quant se’ns va comunicar que els que volguéssim podíem improvisar un plat en 20 minuts i que el guanyador segons el jurat seria el protagonista d'una novetat d’enguany la tapa del bloguer, que es presentarà aquest dissabte a l’aula de tast.





No cal dir que la idea va ser molt ben acceptada i tothom es va posar en marxa, sortint uns plats força interessants tenint en compte la improvisació del moment, la tapa guanyadora va ser la Mandonguilla d’aprofitament d’en Tiriti.






L'edició d’aquest any del Mercat de mercats presenta alguna novetat, com l'espai Artistes de mercat per als paradistes, pensat 
perquè puguin explicar els secrets de la seva feina.


Així com a l’aula de tast el dissabte a les 13,30 tindrem al Tiriti explicant la seva tapa guanyadora, acompanyat de Xavier Bou, Àngels Fisas i el xef Jordi Herrera.





Comentaris

  1. Espero poder-me apropar aquest any per primera vegada! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Una gran jornada, sense dubte! I uns grans bloguers!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. vam xalar veritat?
    Em va agradar retrobar-vos, ara feia temps que no ens veiem :-)
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que vam xalar. Feia massa temps que no ens veiem :-)
      Petonets.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars