SORBET DE MOJITO






Un postra refrescant per desprès de la Raclet amb entrebancs.

INGREDIENTS

150 g de sucre
150 ml d’aigua
Un bon grapat de menta fresca
8 llimes
½ got rom blanc
1 got de sifó o gasosa
3 clares d’ou

Amb el sucre i l’aigua, preparem un almívar molt lleuger, fent bullir els dos ingredients durant uns 2 minuts, màxim. Retirem del foc, hi afegim les fulles de menta, prèviament rentades, deixem que infusionin fins que l’almívar el tinguem completament fred.

Quan tinguem l’almívar fred, hi afegim els suc de les llimes, el rom i el sifon o gasosa, barregem bé i reservem a la nevera. Va molt bé preparar-ho el dia abans de menjar-nos el gelat.

Com que ja estarà ben fred, és hora de preparar el gelat. Muntarem les clares a punt de neu i les afegirem al preparat molt suaument. (Aquesta operació decep una mica perquè no queda barrejat com sembla que haguera de quedar. Però la geladora ens soluciona el problema)     
      
Preparem la geladora, traiem la cubeta que ja tindrem al congelador des d’uns dies abans, muntem la part interior, aboquem el preparat i la posem amb marxa, deixem uns 45 minuts i ja el tindrem llest.

Si no ens l’hem de menjar de seguida, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa, però protegint-lo amb paper film.



Comentaris

  1. Holaaaaa, em pensava que t'havia deixat comentari i ara veig que no ....
    Doncs això, que me l'apunto, tant se val sigui estou o hivern, faci fred o faci calor.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. oh... m'encanta el mojito!!!
    Ara al restaurant tinc unes postres de mojito, aquest sorbet també li quedaria molt bé!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars