divendres, 13 de novembre de 2015

PIZZA AMB MORTADEL-LA I XORIÇ





INGREDIENTS  PER LA MASSA

150 g farina especial per pizza
1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra
6 cullerades soperes d’aigua
Un polsim de sal

INGREDIENTS PEL FARCIT

100 g de mortadel·la
100 g de xoriç
1 tomàquet
Formatge ratllat
Orenga mòlta
Oli d’oliva

A un bol barregem la Farina Especial Pizza i la sal, doncs, porta el llevat incorporat. Posem l’aigua i remenem amb una espàtula durant un minut. Posem l’oli i pastem a mà sobre el marbre, durant uns dos minuts.

Tapem la massa amb un drap, la posem a un lloc temperat i esperem uns vint-i-cinc minuts.

Mentrestant preparem el farcit, tallem els embotits a trossos.

Passat el temps de fermentació de la massa, l'estirem a la mida que ens agradi ( a mi m’agrada molt prima), posem la pizza a una safata pel forn folrada de paper sulfuritzat, posem una capa de tomàquet ratllat, un rajolí d’oli i l’embotit que tenim tallat a trossos, empolsem amb el formatge ratllat i orenga mòlta.

Portem la pizza al forn que ja tindrem preescalfat a 200ºC, deixem coure durant uns vint minuts o fins que la tinguem al nostre gust.


2 comentaris:

  1. La mortadel.la no m'entusiasma (el xoriç m'encanta), però aquesta pizza, me la cruspiria amb gust en un tres i no res! PEtons!

    ResponElimina