CANELONS DE SALMÓ FUMAT




INGREDIENTS

6 talls de salmó fumat
120 g de cues de gamba
80 g de xampinyons
100 ml de crema de llet 35º
½ llimona
Cibulet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem les cues de gamba, salpebrem i sufragui’m amb una mica d’oli. Deixem refredar, les pelem, tallem a trossets i reservem.

Netegem els xampinyons, els tallem a làmines primes, salpebrem i els sufragui’m amb una mica d’oli i reservem.

Muntem la crema de llet que haurà de ser molt freda, espolsem-hi una mica de sal, una mica de pebre i unes gotes de llimona, afegim-hi les gambes i els xampinyons que tenim reservats. Remenem molt bé perquè quedi tot ben amalgamat.

Estenem sobre el marbre els talls de salmó fumat (recepta aqui), posem el preparat de les gambes i xampinyons, enrotllem com si féssim un caneló i lliguem amb una fulla de cibulet.

Acabem amb un fil d’oli i empolsinem amb anet molt.


Comentaris

  1. Ostres, no m'habia pas imaginat l'idea de fer-ho amb nata... pensaba que era una baixamel !!!!!

    ResponSuprimeix
  2. Amb aquests ingredients tan bons...recepta bona segur!, bona idea per a Nadal!, apunto!

    ResponSuprimeix
  3. bona proposta per aquestes festes que s'acosten!

    ResponSuprimeix
  4. mmm... recepta ja pensada de cara el Nadal, amb aquests ingredients de luxe. Boníssim!

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars