dijous, 19 de novembre de 2015

CANELONS DE SALMÓ FUMAT




INGREDIENTS

6 talls de salmó fumat
120 g de cues de gamba
80 g de xampinyons
100 ml de crema de llet 35º
½ llimona
Cibulet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem les cues de gamba, salpebrem i sufragui’m amb una mica d’oli. Deixem refredar, les pelem, tallem a trossets i reservem.

Netegem els xampinyons, els tallem a làmines primes, salpebrem i els sufragui’m amb una mica d’oli i reservem.

Muntem la crema de llet que haurà de ser molt freda, espolsem-hi una mica de sal, una mica de pebre i unes gotes de llimona, afegim-hi les gambes i els xampinyons que tenim reservats. Remenem molt bé perquè quedi tot ben amalgamat.

Estenem sobre el marbre els talls de salmó fumat (recepta aqui), posem el preparat de les gambes i xampinyons, enrotllem com si féssim un caneló i lliguem amb una fulla de cibulet.

Acabem amb un fil d’oli i empolsinem amb anet molt.


4 comentaris:

  1. Ostres, no m'habia pas imaginat l'idea de fer-ho amb nata... pensaba que era una baixamel !!!!!

    ResponElimina
  2. Amb aquests ingredients tan bons...recepta bona segur!, bona idea per a Nadal!, apunto!

    ResponElimina
  3. bona proposta per aquestes festes que s'acosten!

    ResponElimina
  4. mmm... recepta ja pensada de cara el Nadal, amb aquests ingredients de luxe. Boníssim!

    ResponElimina