dilluns, 30 de novembre de 2015

CUIXES DE POLLASTRE FARCIDES DE BOTIFARRA DE PEROL I PINYONS




INGREDIENTS

2 cuixes de pollastre
200 g de botifarra de perol
100 g de pinyons
1 ceba
2 tomàquets madurs
1 got de cervesa
½ got d’aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Quan comprem les cuixes demanem que ens les desossin.

Traiem la pell a la botifarra de perol, l’esmicolem a una paella amb una mica d’oli, la posem el foc a mitja potència, quan la tinguem gairebé desfeta hi posem els pinyons, remenem perquè quedin els dos ingredients ben integrats. Amb aquest preparat, farcim les cuixes, enrotllem, lliguem i salpebrem.

Posem oli a una cassola, quan el tinguem calent, enrossim les cuixes per tot costats. Quan siguin rosses, les traiem i reservem.

Quan les tinguem enrossides, aboquem a la cassola la ceba que tenim tallada petita, donem unes voltes, afegim els tomàquets també tallats petits, deixem confitar, hi aboquem un got de cervesa i mig d’aigua, deixem que faci xup xup durant uns vint minuts, retirem les cuixes i passem la salsa pel colador xines, tornem a posar-ho tot a la cassola. Si fes falta podem posar-hi una mica més de cervesa i d’aigua. Deixem coure fins que tinguem el pollastre al nostre gust.

Traiem les cuixes de la cassola i les deslliguem.

Per servir, tallem les cuixes per la meitat i salsem.


3 comentaris:

  1. Quines cuixetes tan bones amb el farciment que has fet i la salseta per sucarhi pa fins deixar el plat ben net.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Que bo que ha de ser aquest plat Sion!!!
    Petons

    ResponElimina
  3. Què bo!!! t'agafo la idea Sión!!! petó

    ResponElimina