CUIXES DE POLLASTRE FARCIDES DE BOTIFARRA DE PEROL I PINYONS
INGREDIENTS
2 cuixes de pollastre
200 g de botifarra de perol
100 g de pinyons
1 ceba
2 tomàquets madurs
1 got de cervesa
½ got d’aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Quan comprem les cuixes demanem que ens les
desossin.
Traiem la pell a la botifarra de perol, l’esmicolem
a una paella amb una mica d’oli, la posem el foc a mitja potència, quan la tinguem
gairebé desfeta hi posem els pinyons, remenem perquè quedin els dos ingredients
ben integrats. Amb aquest preparat, farcim les cuixes, enrotllem, lliguem i
salpebrem.
Posem oli a una cassola, quan el tinguem
calent, enrossim les cuixes per tot costats. Quan siguin rosses, les traiem i
reservem.
Quan les tinguem enrossides, aboquem a la
cassola la ceba que tenim tallada petita, donem unes voltes, afegim els
tomàquets també tallats petits, deixem confitar, hi aboquem un got de cervesa i
mig d’aigua, deixem que faci xup xup durant uns vint minuts, retirem les cuixes
i passem la salsa pel colador xines, tornem a posar-ho tot a la cassola. Si fes
falta podem posar-hi una mica més de cervesa i d’aigua. Deixem coure fins que
tinguem el pollastre al nostre gust.
Traiem les cuixes de la cassola i les
deslliguem.
Per servir, tallem les cuixes per la meitat i
salsem.
Quines cuixetes tan bones amb el farciment que has fet i la salseta per sucarhi pa fins deixar el plat ben net.
ResponEliminaPetons.
Que bo que ha de ser aquest plat Sion!!!
ResponEliminaPetons
Què bo!!! t'agafo la idea Sión!!! petó
ResponElimina